Krm91 Banu43 benim oğlumun da gözleri masmavi, değişir dedi herkes ilk etapta,şuan 6 aylık inşallah değişmez bu saatten sonra😂
Traveler_Mom Afram96 Mavi olabilir eğer ailede mavi varsa, benim bebeğimin gözü ilk zamanlar lacivertti sonra maviye döndü 1 yaşa kadar masmaviydi 1 yaşından sonra mavi ve yeşil arası değişiyor şu an 2.5 yaşında ve renkli gözlü
Aalya Banu43 çok zor 😅 kahverengi ise daha açılmaz . Açık renk olsaydı değişme ihtimali vardı açık renkten kahverengiye dönebilirdi veya iyice mavimsi yesilimsi olabilirdi
Banu43 Sarikuzumalp yok ya kızım yok oglum var oglum oldu canim onu begenmistim öyle kaldi profilde kizim olmasini cok isterdim doktor oglunuz olucak diyince şaşırmıştım ben kiz beklerken nasip Allahim olmayanlara versjn inşallah
Krm91 Banu43 babasının da benim de gözlerimiz kahverengi,herkes şaşırıyor kime benziyor diye.Bakalım inşallah değişmez diyoruz😍
Sarikuzumalp Banu43 Anladım bayıldım görünce dedim ne kadar tatlı maşallah 🥰 olsun evladın kızı erkeği olmaz sağlıklı olsunlar da gönül umuyor tabi Allah bide kız evlat nasip eder inşallah 🥰
DenizSayerr Banu43 bende merak ediyorum 4 aylık ama hala belirsiz bir renk mavide yeşilde her gün mavinin farklı tonunu görüyorum ya da bana öyle geliyor
Traveler_Mom Afram96 Gün geçtikte göz rengi, saç rengi açılıyordu 40 günlükken artık baya masmaviydi gözleri. 15 aylıkken bir baktık yeşile doğru gidiyor şimdi 2.5 yaşında mavi ve yeşil arası mavi giyince dersin Mavi yeşil giyince dersin yeşil 😁
DenizSayerr Banu43 eşimin yeşil babaannesinin dedesinin mavi bakalım beklemedeyim annesi gibi kahverengi ya da halaları gibi elada olabilir