Zuzuuy Selam kızlar. Bebiişim üç buçuk aylık saçlarım aşırı aşırı dökülmeye başladı. Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var 😭😭😭😭🙏🙏
Aybersa Zuzuuy burada tavsiye ile ,HC care ile elidorun dream long serisini kullandım ,bir kaçta kür yaptım ( maya ,mayonez maskesi vs ) çok şükür düzeldi, benimde beterdi🤦
Mucizem11 Zuzuuy Benimde bebeğim 3 buçuk aylık yeni basladı günde 3 4 defa evi siliyorum saçlarım yüzünden onu geçtim avuç avuç geliyo elime nolcak böyle bilmiyorum
Ysf-kn Zuzuuy https://imgyukle.com/i/oC0WLN Kuaförüm bunu önerdi saç tipine göre uygun olanı al benimki ince telli kuru bu ona göre şampuan 2 haftadır kullanıyorum gözle görülür dökülme azaldı avuç avuç tutam tutam nasıl dökülüyor du biraz toplandı sadece yıka çık krem filan bişey sürmene gerek yok
Miniminnakkk Ya bende öyle toka tutmuyor artık avuç avuç dökülüyor bide bebeğim de yoluyor zaten üç tel kaldı o da bitmek üzere çok sinir bozucu 🥺😂bende burda bekleyeyim
nefesimo13-10-21 Benim de kızım 2 buçuk aylık oldu ve saç dökülmem başladı. Gittikçe de artıyor sanki ben de bekleyeyim
Sdkanur Zuzuuy benimde ayni sekilde nettun karanfili suyla kaynatip sprey sisesine dodurup sac diplerine masaj yapin şeklinde okumustum bunu deneyecem bende
61arzu Zuzuuy bir ben mi kalıcam korkusu yasamıyorım her duşta bogum bogum avuc avuc dökülüyor öyle böyle değil ama maşallah yani tek sıkıntım cocugun elinden kıaygetinden besiğinden cıkamsı sacların salmamama ragmen sürekli topuz yapıyorum ama yok illa cıkıyır bir yerden sinir oluyorum
Ysf-kn Krm91 Trendyolda var bu ince kuru saçlar için saç tipine göre al sadece yıka çık krem filan sürme benim bebeğimde 5 aylık tutam tutam nasıl dökülüyor du banyoda film avuç avuç gelridi 2 hafta oldu bunu kullanalı etki gösterdi konsantre şeklinde çok az avcuna başlarda köpürmüyor birkaç defa yıkayınca köpürür
Aysedemirrrrr Zuzuuy daha bunlar iyi günlerin 😂😂😂 şaka yapıyorummm geri çıkar heralde sıçan kuyruğu kadar kaldı ördüğümde 2 bilek kadar olan saçlarım. Bebek annenin iliğini kemiğini kuruttuğu içinmiş kısaca memeden kesince düzelir
Busraaa333 Zuzuuy bende 3,5 ay ve aşırı dökülme 2 arkadaşıma doktor bi hap önermiş onu aldım bende lacmix diye
Baharaktas23 Zuzuuy bence demir vitamini alın için kendiliginden geçicektir ne yapsanız dökülecek o saç yenilenecek