cennetkokulubal Hadi herkes yoruma . 2022 yılı için kişiye göre davranma , fazla iyi niyetli olmama , iyilikten hiçbi zaman vazgeçmeme kararı aldım . Aileme daha çok zaman ayıracağım ve kendimi geliştirmek için bi kaç düşüncem var :) Sizin kararlarınız nedir ?
Cinarefe cennetkokulubal Ne güzel dilekleriniz var umuyorumki hepsini bssorirsiniz😊 bende bundan sonra herşeyi kafama takmamaya, işe girip kendimi geliştirmeye, herşeyin iyi olacağına inanamaya başlayacağım sanirim
Hep_mi_uykusuz cennetkokulubal Oncelikle ilk hedef zayiflayacağim🙏Kizima daha igi anne olma yollarini arayacağim.Ve asla onu uzmeyecğim
Omero21 cennetkokulubal istediğim iki önemli kararı hayata geçirdim ve çok mutluyum . Şimdi eğitimimi sürdürmek ve kendimi psikolojik olarak rahatlatmak var
D-G-Damla55 Hep_mi_uykusuz Alminazli 1omer_annesi ikiprensannesi_gul Canım kızlar zayıflayacağız evvel allah
sarmaliklahana cennetkokulubal hazır uykusuzluğa alısmıskeen 2. Bebeğimi yapsam düşüncesi 😄😆 Bebeğim 3.5 aylık suan
1omer_annesi cennetkokulubal kilo vereceğim oğluma daha iyi bi anne olup onun için daha fazla birikim yapacağım
ilkbahar Kirmiziburun pasta kursuna ben de gitmek istiyodum, bekarken gitmediğim için pişmanım şimdi çok zor gibi 🥴
Kirmiziburun ilkbahar gitmek için cabaliycam inşallah nasip olur bu ara birşeyler yapmak içimden geliyo durmadan pasta börek tatlı yapmak istiyorum profesyonel olmak nasip olur inşallah 😍
BirDuaMeselesi Kızımı desteksiz uyumaya alıştırma😂 Ağladığında her istediğini yapmama ve yaptırmamak şuan en büyük sorunlarım bunlar galiba bunları yaparsam benden iyisi yok😂 kendime sıra gelene kadar ooo
sarmaliklahana BirDuaMeselesi Ayyy ne bileyim en cok uyku konusunda zorlandım suan alışmışken yapsam mı diye düşündüm Bi an 😆
Gulella120 cennetkokulubal Yeni bir yıla girmekle bu tarz kararlar almanın nasıl bir ilgisi var hiç bir zaman anlayamıyorum sorun bende
cennetkokulubal Gulella120 bir nevi motive olma yöntemi diyelim mi ? Yeni kararlar almak her zaman güzeldir , kişiye faydalı olacak kararlar almakta hiç bi zaman sakınca görmedim . Yeni yıla girdiğimizde böyle kararlar almamım bana veya bir başkasına ne gibi zararı olabilir ?
BirDuaMeselesi sarmaliklahana 1 yaşa girdi kızım daha uyku sorunumuz var uykuya hasretim kısaca 2. Çocuk için 3 4 yıl lazım en aşağı 😂