HilalB12 Kızlar merhaba 1 buçuk aylık bebeğim sadece 750 gram aldı ve bebeğin reflüsünden dolayı her yediğini çıkarıyor aptamil ar kullanıyorum ona rağmen kilo alımı çok az. Doktor bugün gaviscon başlattı ama sütle nasıl kullanıcağımı bilmiyorum aranızda kullanan var mı yardımcı olur musunuz?
Pnr22 HilalB12 ben de kullandım süte karistirmadim çay kaşığını tam doldurmadan verip ardından emzirdim çok şükür bı hafta kullandim kusması geçti
Aaeess HilalB12 ben kullanıyorum çok kusuyor. Geçen ay 300 gr. Almıştı. Bu ay 850 gr almış. Biraz da olsa etkisi oldu azaldı kusması. Tozu dök üstüne sütünü sağ kaşıkla ver.kullanım kağıdında yazıyor zaten nasıl kullanılacağı. Mama veriyorsanız direkt mamaya dökebilirsiniz. Bizim Dr. Öyle demişti.
HilalB12 Pnr22 tam olarak ölçüsünü belirtir misiniz mamayla değil emzirerek vericem tam anlayamadım nasıl olduğunu
Alyehus Canım bebim kızımda da reflü vardı doktorum gaviskon verdi ama çok araştırdım emzirdikten ve mamadan sonra kucağımda hafif eğimli 20 dakika tuttum, reflü yatağı kullandım. Şuan 3 aylığız bazen fazla emmek istiyor hâlâ daha kusuyor
HilalB12 Alyehus canım İnan çok denedim ama daha ağzındayken atıyor bi türlü sütüme çözüm bulamadım o yüzden ilacı da deniyim dedim 😞
Aaeess HilalB12 bende emziriyorum sadece makinaya gerek yok elinle sağ zaten 1 tatlı kaşığı kadar lazım fazlası değil. Makinalık bir iş yok.
HilalB12 Merve-21 inşallah görürüm bitince kullanmaya devam edilmesi mi gerekiyor yoksa paket bitince yeterli geliyor mu
Merve-21 HilalB12 bittiğinde faydasını görürsün canım inşallah devam etmen gerekmez ama eğer reflüsü kronikleşmişse hep hayatında olucak bir ilaç malesef