Tubi00 Merhabalar arkadaşlar bebeğim 1 yaşına girmek üzere altına sürdüğüm pişik kremini yemiş ben yedikten sonra farkettim böyle bi durumla karşılaşan var mı ? Şuan iyi ama hıçkırıyor bi sıkıntı olur mu acaba?
Birranneee34 Tubi00 benim ki de yemişti. Hatta emziği batirmis batirmis emiyordu. 😁 Korktum ağzını yıkadım . Su icirdim bol bol. Birşey olmadı sonra.
HeyMoms Tubi00 benimki de yemişti çok az 😆bugün de sesi çıkmıyor baktım kremi ortada unutmuşum elini sokmuş vıcık vıcık oynuyor kremle😂😂birşey olmaz inşallah korkmayın
[silindi] Tubi00 benimoglumda yemişti bi sorun olmadi ama doktor çinko içerdiğinden miktar önemli demisti
Ipegim Tubi00 kızımda arko kremi yemişti bir şey olmaz demeyeyim ama mide bulantısı kusma olursa ihmal etmeyin
75kinalikuzu Tubi00 sudocrem de kimyasal var normal pişik kremi olsa birşey olmazdı ama gitsede birşey yaparlarmi bilmiyorun çok.u yemiş acana
Gulella120 Tubi00 Neden geneli bir şey olmaz yazmış inşallah bir şey olmaz demek nedir olma veya olmama ihtimalini göze mi alıyorsunuz riske mi atacaksınız acilden giriş yaptırıp halledebilirsiniz çok zor bir şey değil
Elf58 Gulella120 bende dahil çoğunluğunun bebeği yedişi için bunu söylüyor ama ben bir şey olmaz diyemem benimki elini sokup yalıyordu ben hemen siliyordum yeme durumu olmadı yediğini farketsem bende doktora giderdim
serebro Hiç başıma gelmedi kesinlikle hemen yukarı kaldirirm krem şurup ne varsa. Birsey olmaz diyip boslamayin Allah korusun bence götürün dr