Nurguven Yarın mı pazartesimi bu sefer aşırı kararlıyım seneye bu kilomdan 10 kilo aşağı giricem amiiiin 🥰
Eski9 Nurguven Eger kararliysaniz suandan itibaren başlayın ben böyle bir gecede karar vererek pazarttesiye vs bakmayarak ay şunu da son kez yiyeyim demeden 52 kg vermiştim kafada bitmeli
Birranneee34 Nurguven yarin başlayalım. Yeni yıl yeni gün yeni sabah yeni bir kilo için. Zayıflama kardeşliği 🤝 . 69 kilo ile başlıyorum , başlayacağım.👊
SweetPaw Yazannesi1 Giderken benimkileri de yanında götürsun senin kilolar birbirlerine arkadaş olurlar 😂
ilkbahar Nurguven ne kadar ertelersen o kadar başlaması güç olur 🙂 yarın başlamak için muhteşem bi gün 🌺
Birranneee34 Hazalperi çok iyi olur ,bir birimizi motive ederiz. Kim daha çok verecek diye yarış is coming 😁👊
Nurguven Aynennn kızlarr o zaman vira bismillah diyip yarın uyandığımda tartılıp kilo verme serüvenime başlıyorum başlayacaklarada Allahtan sabır ve hırs diliyorum 🤣 zor olacak ama başarıcaz ara ara aklınıza gelirse kilonuzu yazıp gidin motıvasyon olsun 🤣
Nurguven Smyrq yaaaa gerçekten mi helal olsun size hayran kalıyoruö böyle azimli insanalara sırrınız var mı lütfen yardımcı olun ya inanılmaz psikolojim bozuk bu kilolarla duacınız olurum yardımcı olursanız biraz tüyo lütfenn
Smyrq Nurguven Giydiğim hiç bişeyi yakıştırmayınca baskülde 77 kiloyu görünce artık durmalısın dedim ekmek yemiyorum bol su içiyorum kola abur cubur hiç yemiyorum ilk 2 3 gün ayakta gezecek halim yoktu kızımı kucağıma almaya dermanım yoktu yapamayacağım dedim ama sonra vücudum alıştı sanki az yemeye baskül üzerinde zayfladığımı gördükçe pantolonlarımın bol geldiğini gördükçe dahada hırslanıyorum isteyince yapamayacağınız hiç birşey yok
Yazannesi1 SweetPaw 15 giderse jenifır lopezin gençliği gibi olucamda işte gitmiyor 😂😂😂😂😂 ya tüm günde yemek yemiyorum bazen bebe desen deli gibi emiyor neden gitmiyor bu lanet kilolar ya 🥲 eskiden aman boyun var diyordum şu an boyda kurtarmıyor 😢
aysenurkn Nurguven ay daha yeni pogaca borek yaptim onlar bitsin de oyle baslayim diye bekliyorum bende haha😂😂
Zlm Nurguven diyete carsamba başlanır mi hem hafta çabuk geçermiş hemde pazartesi insanı daha fazla geren bir gunmus
SweetPaw Yazannesi1 sende yine boy varmış bende oda yok. Kutuplardan basık ekvatordan epey bi şiş haldeyim. 😂😂 5kilo bile çok farkettiyor bende yaa hemen toparlıyor vücut ama işte dediğn gibi bende de yemek vs pek yok ama hareket de yok sanirim (evde oglanin peşinde koşmak kalori harcatmiyor 😒) gelen kilo yerleşiyor gitmiyor 😒
Deletedmom99886 Nurguven Pazartesi hafta başı salı sallanır çarşambayı sel alır perşembe perişandır cuma mübarek gündür Cumartesi de haftasonunu pazarda haftasonu