Arazynp Merhaba anneler. Bebegim doğalı bir hafta oldu. Emzirdikten sonra hemen yatagina koymak istemiyorum. Biraz kucagimda uyusun kokuma alissin istiyorum. Kaynanamsa hemen yatagina koy diyor. Sonra da beşikte sallıyor. Oysaki bebegim aglamiyor zaten uyuyor. Uyudugu halde salliyor hemde daha bie haftalikken. Bebegim sallanmaya alışır mi doğrusu nedir ?
Mom544154 Arazynp alışır başına iş alıyorsun resmen. Sonra gelsin sabaha kadar ayakta sallamalar. Kayınvaliden müdahale etmesin
Mom4565 Arazynp Başta nasıl alistirirsan öyle gider 1 haftalık bebek sallanır mi ya🙄 Şu Kaynanalar az uzak Dursun bebeklerden 😏
Helinlo Arazynp ayyy alalh rızası için kaynanaa sert tepki ver o senin çocugun sen dogurdun ben bunu kendi anneme bile yapamadıgım için çok pişmanım dogurdum geldim eve kucagımda uyusun istiyorum yok koy beşige yanımda yatırmak istiyorum yok beşikte benim odamda yatsın diyor bir hafta zor dayandım beni inek gibi emziritip odadan çıkartıyordu gece kalktım eşimle annemin odadan bebeginkaçırdık yanımıza sabah baya üzüldü ama dedim anne ben bebegimle yatmak istiyorum üzgünüm. Ertesi gün gitti evden bende rahatladım 😂
Bebegimm1 Arazynp kucagindan indirmeyin ben esimle kucagimda uyuturdum en son besigine koyardim sallamayin durduk yere ilerde sonra alisirsa gece uyanip sallanmak ister benden tavsiye al kucagina koynunda yatir ben 1 senedir koynumda uyutuyorum hiç sallamadm inanin bu sekilde uyutmak daha rahat.bildiginiz sekilde ilerleyin siz kendiniz duzen olusturun
Kubraberil Sallamaya da emerek uyumaya da alıştırmayın. İlk 3 ay alışkanlık geliştirmez bebek ama uyuyorken sallamaya ne gerek var😇
Arazynp Kubraberil emerwkt uyutmak değil de. Aramizda bag olussun istiyorum. Kokumu alsin istiyorum. Sol memeyi zor tutuyor zaten. Uyuya kaliyor kucahimda bende Emmese de agzinda dolandiriyorum. Emmiyor uyudu yerine koy diyor hemen.
Arazynp Helinlo Sizinki de cok fena bir durummus. Benim ilk cocugum. Tecrubesizim diye herseyi bildiklerini saniyorlar. Bana ogretiyorlar diyorlar ilahi aç salla. Öbür gelinim öyle yapti diyor. Surekli baskalariyla kiyasliyor. 😑
saresmami Ay ben 1 bucuk aylik olana kadsr kucagimdan ayirmadim 🥰🥰🥰 aramizdaki bag güclensin diye. Sonra zor olmaya basladi 🤪 simdide hafif ayagimda salliyorum uyuyor hemen 🥰 geceleri de koynuma alip yatiriyorum. Yavrummmm benim☺️☺️☺️ kayinvalidene de sakayla karisik söyle “ ay yok sallama ben koynumda yatircam yavrumu bana ihtiyaci var sallanmaya degim” de … ciddi söylenince gelin laf etti olue sakayla karisik gülümseyerek söylerswn bisey diyemez bence ben öyle yapiyorum 🤣 bisey söyliceksem sakayla karisik diyorum hicte bisey diyemiyor. Diyemez de cünkü BEN bebegimin annesiyim o degil ☺️
Ayssss1 Arazynp alışır 3 aylık olana kadar koyduğum yerde uyuyordu sonra uyku gerilemesi olunca kolumda sallayarak uyutuyordum şimdi 6 aylık olduk sayılır ayağımda yada kolumda sallıyorum ve bazen çok direniyor zorlanıyorum
Zlm Arazynp alışır sallamayın vermeyin bebek sizin ben burda kalsın istiyorum diyin hem zaten hemen yatırmayın yedikleri agzina gelmesin Bebeğine verme senin bebeğin o gerekirse cirkefkes ama istemediğin şeyleri yapmasına izin verme
yusufmertmom Arazynp benim annem öyle yaptı 2 aylık oğlum sallamamı istiyor bunu yazarken bile sallıyorum 😂🤦🏽♀️