ahmt Kizlar meraba kendim içinn değil ablam içinn soruyorum kesin cinsiyet öğrenebilecegimiz bi uygulama var mı
kgnms ahmt kafaya tuz dökerek bir kocakarı adeti vardı ben de tutmuştu baya kişide de tutmuş ona bakın internetten
Bebegimm1 ahmt Oyle bir sey olabilir mi sizce yani önce Allah sonra doktor bilir cinsiyeti. ayrintili usg de kesinleşir
metehanmom_ ahmt Çin takviminde yaşını hesaplayarak bakınca doğru çıkıyor bence bende 2 bebeğimde de tuttu, bir kaç tanıdığa da baktım doğru çıktı
Metebeyler ahmt Çin takvimi doğru cikmiyo kimisinde tutuyo tesadüf tabi mesela benim Çin takvimine göre kızımın olması gerekiyordu oglum oldu demem o ki oda bi çeşit hurafe 🤗
HM75 ahmt Yuzuk testi yapcam.kime yaptıysam çıktı kendim dahil.benim ilkde kız çıktı kizizn oldu ikincide erkek oğlum oldu daha bir hafta önce eltime yaptim kız çıktı daha dün ogrendi kızmış bebeisimiz😊
HM75 uzumlukek cnm seninde erkek öğrenciye yaz lütfen kaç aylık hamilesin kız sen daha 5 aylık bebeğin var 😊
ahmt HM75 sagol canım benimde değil ablamın valla hamile olduğunu yeni öğrendik inşallah erkek olur 3 kızdan sonra