tgbmhr kızlar 4 ay 11 günlük bebeğim 5 ölçek mama içti birazda emdi uyudu. kaç saat sonra beslenmesi gerekiyor. uyanmadan mamasını hazırlamak istiyorum mamada acemiyim biraz tecrübeli olanlar yardm edebilir mi
dolunay_6 tgbmhr bugüne kadar nasıldınız ? 4 aylık bebeğiniz sonuçta açlık süresini tahmin edersiniz sanıyorum
16102018 tgbmhr 5 ölçek 4 aylık bebek için fazla değil mi 🤷♀️ Bu onu 3-4 saat tutar diye düşünüyorum biraz da emmiş acıkınca uyanır zaten önceden hazırlamayın zaten hemen oluyor
Kahvegerek tgbmhr oğlum 7,5 aylık 5 ölçek mama içiyor 3 saatte bir veriyorum geceleri de mızlanıyor kalkıp yapıyorum siz de acıkmasını bekleyebilirsiniz
MuhammedAmine tgbmhr mama hazırlayamazsınız 1 saat içinde tüketilmeyen mama çöp olur . Biberonu temizleyip kurutun kaynayıp soğumuş suyunuzda hep hazırda bulunsun bebeğiniz uyanınca suyu ılıtıp hemen mama yapıverin
tgbmhr dolunay_6 emmesine bağlı değişiyordu mamaya yeni geçtim pek bilemiyorum mama icince ne kdar durur
tgbmhr Kahvegerek bebeğim uyanınca uyumuyor birdaha onun icin tedirginim mamayı yaoarken kalkar uyumazsa brdha diye. gerçi uyqnqcağını belli etti mama hazırladım hemen içmedi beni emmek istedi nasıl alışcak mamaya uyurken bi fikriniz var mı
Busraeslem tgbmhr benim kızımda 4 aylık 5 ölçek mama yiyor ben 3 saate bir veriyorum doktora sorduğumda da 3 saatte bir yemesi gerekiyo demişti
MuhammedAmine tgbmhr ve onu tekrar ısıtıcaksınız fln fln ne gerek varki ayrıca doktorlar bunu önermiyor anne sütü olsa neyse günde 1-2 litre su kaynatın cam bir şişeye koyun mama yapmanız gerektiğinde ılıtıp mama yapın siz ben illa farklı yapıcam diyorsanız yapın 🤷♀️
Ayaniz tgbmhr mamalar 1 saatten fazla bekletilmiyor bi tane termos temin edin.. suyunuz hep hazır bulunsun.. mamayı hazırlamanız 20 saniye sürer ozaman.. bebegim 4 ay 17 günlük 2,5 - 3 saatte bir 150 cc yani 5 ölcek içiyor (bazen 120cc oluyor)
tgbmhr Ayaniz mamamız similac alimentum 24 saat buzdolabnda bekletebiliyoruz. dışarda 1 saat duruyor. ama termosa su koyuyorum zaten öyle yaptm gece icmedi
Mom06 tgbmhr 3 saatte bir acıkır canım tam doyduysa 4 aylık bebeğine normal 5 öek benmkide o kadar içiyo tabi mesela önceki öğünde 100 ml içerse 2 saat sonra acıkıyo
tgbmhr MuhammedAmine termosa dolduruyorum ılıyınca o baya götürüyor oradan yapıyorım işte içmiyor henuz grce biberona alısamadı mecbur dolaba kaldırıyorum