Muruvvetozturk Merhaba hanımlar 1 buçuk aylık bebeğimi iki saatte bir 50 cc mama veriyorum. Sizce az mı ne kadar vermeliyim. Çok fazla ağlıyor uyumuyor acaba aç mı kalıyor
Yenidoganbakimi Muruvvetozturk anne sütü alıyor mu? Benim bebeğim anne sütü alamıyor şuanda sütüm yok ilk 60 cc ile başlamıştık ama doymamaya başladı doktor 90ccye çıkar dedi 1 aylık şuanda 90cc içiyor ama 3 saatte 1 içiyor öyle vermemi söyledi
Hmyraa Nee 50 mi? Bir aylik bebek 90 cc rahatlikla icer demisti doktorum…ki öylede..heleki sizinki bir bucuk aylikmis. Yüzde doksan acliktan agliyor 90 cc verin
Hmyraa Muruvvetozturk evet…cok az vermissin…zaten doydugunu bir sekilde belli ediyor bebek…fazla gelmis olsa bile kusar zaten…ki gelmez yani 90 cc rahat icer
selosunannesi Muruvvetozturk 3 saatte bir 90 cc benim 42 günlük ben 2 saatte bir 60 bazen 3 saatte bir 90 veriyorum
1Beybiletto Muruvvetozturk 3 saat arayla canım 2 saat midesini zorluyor rahatsız oluyor farkediyorum hazmetmiyor çünkü
Destinaaa Muruvvetozturk ben o zamanlar hem beni emiyordu hem de 75 90 cc veriyordum bence az veriyorsunuz
Bebegimm1 Muruvvetozturk 90 cc verin 2 saatte bir. 1 aylikken 90 veriyordum ve emziriyordum eger fazlaligi kusarsa ona gore ayarlarsiniz
Ahsen211016 Arkadaşların dediği gibi bebeğiniz açlıktan uyuyamıyor olabilir 90cc ile başlayın ben bebeğim 10-15 günlükken doktor 40 la başla demişti ama doymuyordu 60 cc veriyordum sonra 90a çıkarmıştım..
yusufmertmom Muruvvetozturk 2 ölçek verin 60 eğer doymazsa yarım daha verirsiniz. Bebeğinize bağlı bu biraz. 2 aylık olcak oğlum ben genelde 2-2,5-3 veriyorum
Muruvvetozturk 1Beybiletto çok teşekkür ediyorum ilk çocuğum çok tecrübesizim 21 yaşımdayım nasıl iyi bir anne olurum nasıl ona yeterim bilmiyorum inanın çok çabalıyorum ama bazen çok üzülüyorum. Sizlerin cevapları bana çok iyi geliyor.