defneninannesiiiii Kızlar tenceremin altını kapattım sandım kapanmamış içindeki su bitince yanmış çelik tencere nasıl gidecek bu yanık moralim çok bozuldu ya
defneninannesiiiii limonkolonyasi biraz cif krem ve sirke de ekledim tabletle birlikte eskisinden daha temiz oldu yeniydi daha ama son anda yanmaya yakın kurtarmıştım öncesinde 😂 teşekkürler ♥️
Hibou Bulaşık makinesi tableti karbonat ve bi kaç dilim limon hepsini suyla kaynatın kapatın su ılık olunca yıkayın mis
Edanur25- defneninannesiiiii tencereye sirke, karbonat ve su döküp kaynatın tertemiz oluyor. Ben de reçel yaparken Çelik tencerem yanmıştı ve dibinde tabaka oluşmuştu resmen. Bulaşık makinesi tableti ile kaynatmıştım ama geçmemişti. Söylediğim yöntemle tertemiz olmuştu.
buselidunya defneninannesiiiii Beyaz sirke dökün tencerenin içine birazcık, ocakta kaynatın youtube da falan vardı böyle şeyler denemiştim bende
BarlasMomm defneninannesiiiii gecen gün bende yaktım. Tencere yaninca cok sinirleniyorum çöpe attim kurtuldum 😄 ohh gözüm görmedi bir daha. Az yandiysa cif ve telle temizliyorum