Kumsi Mervecik1 ben videolari gördüm. Ama baska.kimseye atmayin kimseyi tsnimiyorsuniz kötüye kullanabilirler
Mervecik1 Kumsi haklısınız 5 kişi mesaj attı ve gönderdim, yani yalan degil 🎈 Allah nazarlardan korusun, darısı alıştırmak isteyenlerin başına, alıştırmak istemeyenler de bez değiştirmeye devam, yaş bilmem kaç :))
Hnisa Mervecik1 Merhaba benim kızım da 1 yaşında. Maşallah nasıl başardınız bunu 😊 rica etsem video atabilir misiniz instagramdan. Belki tecrübe olur bana da. Adresim h_nisairmak
Kelebek123 Mervecik1 ne bu küçümseyici tavırlar? Erkenden alıştırmış olabilirsiniz. Lakin her çocuk farklıdır. Şu yaş erken bu yaş geç diye bir şey söz konusu değil. 18 ay çok geç demişsiniz de buna siz karar veremezsiniz. Ben bu zamanda uygun gördüm öyle gerekti ve bu ayda alıştıranlara izledikleri yolu sordum. Siz tutup da kendinizi övün, kanıtlayın diye açmadım bu postu da.
Nimiko Tuvalet eğitiminin insan karakterinde doğrudan etkili olduğunu biliyorum bikaç kitap okudum 3 çocuk buyuttum buda 4. Çocuğum çocuk hazır olunca kolay Bi sure ama falancanınkı Bi yaşında başlamış bende öyle yapmalıyım dıye bişey soz konusu değil genelde 2 2.5 yaş dönemi en uygun olan. Çocukların kendini keşfettıklerı bazı dönemler var dikkat ederseniz belli yaş aralıklarında sunnet bıle yapmıyor doktorlar.
Momemy Keremozaninannesi yaaa maşallah 😻 annem de öyle söyledi bizi hep 9 aylıktan oturtmuz lazımlıga 1 yaşını 1-2 ay gecince resmen kendimiz çiş dermişiz. Küçükten egitmek çok iyi bişey tebrik ederimm
Hmzanin_annesi Mervecik1 Handecelik Gerçekten ağzım açık okudum çok şaşırdım hiç bu kadar erken alıştıran da görmedim ondan sanırım. Alay ediyorsunuz sandım benim gördüğüm hep 2 yaşta öğretiyorlar. Bende denesem yapabilir miyim acaba 9 aylık oğlum ama kendimde o azmi göremiyorum
Handecelik Hmzanin_annesi bebeğin altını bezsiz bırakmıyorum ben Ama her uykudan kalktığında tuvalete tutuyorum yapıyor çişini falan. Amaç tuvalet eğitimi vermek değil. Amaç çişini kakasını bez dışında tuvalet diye bir yere yapabileceğinin farkına varması Ben 11 aylıkken annem beni bezlemeyi bırakmış
Ayaniz Vallahi bayan bana attı videoları Maşallah Süphanallah diyin ögretmis gercektende.. demekki iş egitimden geçiyor🌸