ozge_yasin_budak Bgmbyz canım bende 5 gün oluyor doğum yapalı benimde 3 gün gelmio gelmio die sonra sağdım arttı tabii benim göğsümün uçları da yok o yüzden sağıp biberonla veriyorum
Fryaselll Bgmbyz boş dere otu tüketin tavsiyem çok işe yarıyor 👍 ayrıca gögüs ucu içinde silikon kullanabilirsiniz aynı sorunu yaşadım emdikçe düzeliyor
Bgmbyz ozge_yasin_budak benimde ucu yok kizim almadi 2 aylik oldu bende her seferinde savas verir gibi emzirmekten yoruldum mama verdim simdi pismanim az az geliyo suan
efe_cigdem ozge_yasin_budak verme biberonla sonra emmmiyor pişman olursun memenin ucunu şıırmgayla çıkart göğsünü ver zorla 2 aylık olcaz biz çok zor
Didem27 ozge_yasin_budak ay allahim mmesajini gordum oyle mutlu oldumki senle ayni durumdayim bende aynisini yapiorum canim oh be tek sandim kendimi😍😍🤗
ozge_yasin_budak Bgmbyz aynen canım zaten dikişlerden dolayı oturamıyorum mecbur yatarak emzirmeye çalışıyorum ucu da yok bende mecbur zar zor sağıp biberonla veriyorum ara da da mama veriyorum
Balbebek_Egemen ozge_yasin_budak ben 6 aylığım ukalalık için değil meraktan sorucam bu emzirme derslerinde göğsünüzün ucu olmasada emzirin çıkar falan diyorlar ya çıkmıyomu
ozge_yasin_budak efe_cigdem doğru diyorsun ama canım ememiyor ucu olmadığı için aç mı kalsın çocuk yine en azından annne sütü yani
Bgmbyz Fryaselll silikon uc aldim onuda istemedi bide garip bi sekilde akti uctan ememedi bende ara verdim sutum gitti malesef hangi marka uc kullandiniz
Fryaselll Bgmbyz tam olarak hatırlamıyorum ama şu 5 10 liralık uçlardandı marka falan değil yani zaten ilk doğduğu 1 hafta falan kullandım sonra biraz ısrarcı olunca kendisi emmeye başladı pes etmeyin ❤️
Balbebek_Egemen Bgmbyz tekrardan emzirmeye devam et bi süre sonra gelir takviye olarak kuru soğan dere otu bulgur pilavı rezene çayı bol su süt çoğaltır
ozge_yasin_budak Balbebek_Egemen ben önce sağıyorum doyduğuna emin oluyorum sonra göğsümü veriyorum çıktı gibi biraz zamanla çıkar dedi zaten doktor da sağım makinası da çıkarıyor zaten zamanla
Ediss Hndnckn simdi baktim. Gaz yapmiyor. Ama yine de deneyin minvalinde bir yazi okudum. Ayarinda yenilirse yapmaz diye dusunuyorum. Daha once de okumadim gaz yapan yiyecekler arasinda