Rabiamhmt zeynepmommm bilmiyorsanız yapmayın dubhalac dıye bır ılac kullanıyoruz bız doktor verdı tuvaletını yapmasını saglıyo 7 aylıgız
1omer_annesi zeynepmommm bizim bebe de yapamadı 5 gün acile gittik doktor normal dedi ama çok huzursuz du doktor röntgen istedi ici kaka doluydu resmen libaks ti yeşil kutulu bi lavman yarim yapın dedi yaptık etki etmedi ikincide etki etti 2 ay 10 günlük bebegim
iki_prens_annesi Ennnna91 icinde cubugu var onu ilaca takip poposuna yerletirince sıkıyorsun hepsini sık cikar bezini tak ayagi kaldr yurusun bi 15 dk kadar ozamn etkisini eder cikartirr kakasini cnm
zeynepmommm Ennnna91 valla tam bilgim yok adını söyledir tavsiye ettiler amam alırsam eczacı anlatır sanırım
zeynepmommm iki_prens_annesi ha bumu ben bunu daha önce kullandım oğlum için ama hast vermişti adını falan bakmamıştım baya işe yaramıltı Teşekkür ederim canım
iki_prens_annesi zeynepmommm kullaniliyo uzerindede yazar zaten ayrica ezaneye sordunz mu bn kullanmistim o aylarda
asel_kus zeynepmommm kızım 2buçuk aylıkken bağırsaklarında aşırı gaz olduğu için doktor yaptırmıştı lavmanı.
iki_prens_annesi zeynepmommm bnde adini hatirlamiyorum ama yesil renkdi kutusu zaten hastanede veriyolr kabizlarn icin 🤗 rica edrm gecms ols
zeynepmommm Rabiamhmt şimdi anlatınlar aslında daha önce oğlumda kullanmışım ama kendim almadım hast kendisi vermişti nasıl uygulandığı anlatınca hatırladım ne olduğunu
nurelem zeynepmommm bir de karnina bebek yağıyla masaj yapmanizi öneririm bacak egzersizleri yapmanızı öneririm bebeğinizde ben hep bu şekilde çare buluyordum, bacak egzersizi karın masajı bağırsakları hareket ettiriyor ve belli süre sonra fayda sağlıyor