Damlanur Selam herkese. Antidepresan kullaniyorum ve gunden gune kilo aliyorum. 80 kilodan 102 kg a ciktim. Ve diyet yapmak spor yapmak icin bi azmim yok.
Umay-Elif34 Herbalife ürünleri çok işe yarıyor diyorlar ben satışını yapmıyorum ama kullanıp memnun olan çok tanıdığım var pahalı ürünler galiba ama Bi bakın isterseniz
Damlanur Umay-Elif34 Asla güvenmiyorum. Çünkü hastanede bi dr Herbalife kullanan her birey eninde sonunda bize geliyor organ yetmezliginden demisti
MelinayAsel29 herseyyalantekgerceksen oruc diyeti varmis ondan mi bahsediyorsunuz? Tek ogunle sinirsiz yemek yemek mantigjnda
1dilanurker Yanlız değilsin bende varım 😔 kilo vermek istiyorum ama diyet ve spor çok zoruma gidiyor 😔
herseyyalantekgerceksen Damlanur Geçmiş Olsun o zaman diyetisyen kontrolünde kilo vermeniz gerekiyor burdakler pek sağlıklı tavsiye veremez bence öncelik sağlık çünkü
MelinayAsel29 Damlanur diyetisyene gidtmeniz lazim dahiliye dr una gidip tahlillerinize baktirip diyetisyen sonuclariniza gore liste hazirlar. Ben emzirmeyi biraktigim gün diyetisyene kosacagim
herseyyalantekgerceksen MelinayAsel29 Evet ben şu anda yapıyorum emzriyorm ama sutn elhamdülillah var diye düşünüyorum haftada yarım kg gidiyor şimdi haftasonlari da tutmuyorm
Prensesbella Hazal8 peki ayda kaç kilo veriyorsunuz kaç kiloyla başladınız kaç kilosunuz?? Birde onu kullanmayı bırakınca tekrar alınıyor deniliyor dogrumu
herseyyalantekgerceksen Eylülden bu yana diyete başladım aralikki oruca da başlayalı 2 ay oldu mu bilmiyorum ama arada memlekete gttm on gün tutmadım adet grdi bir hafta tutmadım 4 ayda yaklaşık dört kg verdm 3 kilo daha versem iyi olck
tostosumm Hazal8 üye misiniz birde emziriyormusunuz ben uyeyim kendimde kullanmak istiyorum başlıcam inşallah
tostosumm Hazal8 üye olunca daha indirimli oluyor o yüzden sordum🤗 6 aylıktan sonra cayi kullanılıyor degilmi