asliyigit07 Merhabalar. Bugün telefonum elimden düştü ve ekranım kararmaya başladı 🙁 çok pahalı olmayan ama memnun olduğunuz telefon modelleri önerebilir misiniz . Huawei düşünüyorum memnun olan varsa yazarsanız sevinirim. Herkese sağlıklı iyi yıllar
Bebegimm1 asliyigit07 Oppo A 74 kullaniyorum hizli şarj aliyor sarji hemen bitmiyor ekranda donma olmuyor fotoraf kaliteside guzel trendyoldan almistm indirimden 2900 tl ye
Demetslt asliyigit07 redmi not 9 pro kullanıyorum şarj kamera falan çok güzel bı telefon tavsiye ederim kesinlikle
daisymomm asliyigit07 huawei mate 20 lite kullanmıştım. Kamerası çözünürlüğü oldukça iyiydi. Çok memnun kaldığım ve hala da özlediğim cihaz..
Umay-Elif34 Ben huaweı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim p30 litte markası m20 litte da eşim kullanıyor ama biraz kasıyor o Tabi fiyatı biraz daha düşük ama kullanılır
asliyigit07 Umay-Elif34 m20 lite yegenim kullanıyor o da cok memmun 30 u düşünüyorum bende fiyat bilginiz varmi yeni mi aldınız
asliyigit07 Yazmakta artık zorlaniyorum ekran bayağı karardi herkese teşekkür ederim cevaplarınız için