nurelem Kırmızı mercimekte siyaj çıkan şeyler ne acaba? Çok araştırdım kabuk vs diye okudum ama içim rahat etmiyor, böcek değildir değil mi?
Noname21 nurelem gecen bende gördüm suda bekletince k7rt gibi suyun yüzüne çıkıyor. Kabuğu ayrılıyor. Her mercimeği üçünde siyah bir sey var İşin daha ilginci artik ithal ettiğimiz mercimekler olduğu için son zamanlarda çıkmaya baskadi
daisymomm nurelem kurt sanmıştım ilk dökmüştüm. İkinci de de aynı olunca köküymüş bilemedim ve ilk döktüğüm mercimeğe israf diye üzülmüştüm.
nurelem Noname21 geçenlerde aldığımız mercimekte çıkmaya uzeirnde de ithal mercimek yazıyordu yıkadikca yıkadım bidaha yapasim gelmiyirt neden böyle oluyor acaba
Noname21 nurelem sanki Türkiye de mercimek yok ithal alıyoruz. Ben sirkeli suda bekletiyorum 1 saat sonra yıkayarak döküyorum daha temiz oluyor
nurelem Noname21 bende öyle yapıyorum canım hatta sıcak suda bekletiyorun çok tirizimdir bu konularda ama işte zor geçti, gerçekten benimde dikkatimi çekmişti neden ithal diye en iyisini yerlisini bulmak