Eliz2834 Nurse harveys kullanan annelerımız varmı gaz ıcın bebegıme sımdı bu damlayı verdı. Bebegım 25 gunluk. Ne kadar verıyorsunuz bebegınıze gunde kac kere.
expelliarmus Eliz2834 ben kullanıyorum 1 aylıkken 8 saatte bir 6 damla veriyodum. Doktor günde 20 damlayı geçme demişti ben de belirli aralıklarla verince daha iyi geldi. Şimdi sabah 10 akşam 10 damla veriyorum 2 aylığız. Baya rahatlattı bu damla
DefneRana3881 Eliz2834 bende 27 günlükken başlamıştım günde 3 defa 5 er damla veriyordum şimdi 34 günlük oldu 2 defa 10 damla veriyorum
1omer_annesi Eliz2834 eczacı günde 4 kez 3 damla demiş biz günde 5 damla biogaia veriyoruz 3 damla da nurse harveys
Eliz2834 expelliarmus recetesınde de gunde 1 yada 2 kere 20 damla yazıyor dr da bana bı cay kasıgı verebılırsın gunde 3 kere dedı bana bıraz fazla gıbı geldı
dmrkangamze Eliz2834 biz sabah akşam 20şer damla kullandık biogaia ile birlikte. 2.ayda ciddi ölçüde azalmıştı gazı. Şuan 3 aylık bebeğim yok denecek kadar az bazen sabaha karşı ıkınması oluyo o kadar
Eliz2834 dmrkangamze bende sabah aksam 10 ar damla verecgım ınsallah yeterlı olur dr gunde 3 kere hır cay kasıgı dedı bıraz fazla gıbı geldı hatta catkasıgından fazlada verebılırsın dedı..
dmrkangamze Eliz2834 aynı düzende sürekli yaparsan etkisini görürsün zaten malesef zaman da gerekiyo gazın hafiflemesi için 🤷🏻♀️