Ogluscan tebrik ediyorum sizi daim olsun inşallah 🙏🏼 Allah utandırmasın 🙂
benim oğlan da 20.5 aylık. Dediğiniz gibi 10 dakk 15 dkkda 1 gelir 10 15 sn emer gider öyle boş yanii beni illahlah getirtti artık 🤦🏻♀️ geceleri de 1 saatt 1 enn çok uyuduğu 2. 5 saat 🤷🏻♀️ hep meme ağzında 🥴 aslında 2 yaşa kadar emzirmek niyetindeyim ama biraz azaltmak istiyorum artık..
Şu 3 gündür falan kucağıma gelip mememe vurunca, vereyim diye (henüz anne dışında bi kelimesi yok ıhh ııh diye anlatıyo derdini🙄) diyorum ki “annecim meme uyumuş süt bitmiş. Biraz dinlensin sütler dolunca meme uyanınca seni emzircem” 🙋🏻♀️ ilkten çok ağladı ama hemen araya oyun katıyorum bak şunu yapalım hadi kuruyemiş yiyelim falan diye dağılıyor hemen kafası 🥲
Şimdi artık çok da gelmiyor kucağıma önceden her fırsatta gün içinde sürekli isterdi aşırı bi fark etti yani o sihirli cümleler 🤗
Tabi ki tamamen bıarkmadıkhala gün içine emziriyorum ama süt bitmiş diyince usul usul gidip oyun oynamaya devam ediyor artık alıştı 🎈🎈
Ama bunun bir de uyku aşaması var tabii, emesiz nasıl uyuyacak hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun bakalım 🙋🏻♀️🙏🏼🍀