iki_prens_annesi Fatos_tekeeva siz daha once bi yerlre baswuru yaptniz mi uardim vs icin detayi goruntulede ne yaziyo tam olark yardimla ilgili cunku bunlar
ikibabybirmom Fatos_tekeeva bended e böyle gözüküyor hatta ben 1 ay önce sosyal yardıma başvurmuştur reddedilmiş ti sonra bunu görünce yardım çıktı sandım ama değilmiş galiba
Svvl08 Fatos_tekeeva benimkide bu şekilde tarih var hak sahibinin adı soyadı bide vakıf bilgisi yazıyor ama ödeme falan yazmıyor
Fatos_tekeeva iki_prens_annesi Hane yardımı yazıyor detay görüntüle yerindede Oldugumuz yerdeki köydeki humuket konağı gösteriliyor
iki_prens_annesi Fatos_tekeeva ya yardim gelck yada gelmis o sekilde kalmistr yardim gelmedyse arayin ona gore igrenirsinz
Blackcloud Fatos_tekeeva Bende de öyle görünüyor canım ama sadece bulunduğum yerdeki kaymakamlığın adresi yazıyor.
ikibabybirmom Blackcloud kendilerini arıyorlar acaba ya ben geçen 144 u aradım herhangi bir şey yok dediler
Svvl08 Nisaninannesiii benimki de bu şekilde ama ödeme tutarı falan yazmıyor sadece hak sahibi başvuru tarihi falan yazıyor birde vakıf bilgisi
Fatos_tekeeva Svvl08 Odeme yazısı çıkmıyor para yatırılmış hesabınıza para yatircz dediler hesap açın dediler sadece