seda2424 kizlr meraba 47 gnluk bebegim war ama pek kilo almadi gibi anne sutunun daha kaliteli olmasi icin nler ypiosunz yoksa bu bunyeylemi alakli bazi arkdslrmn bbkleri 1 ayda 1 buçuk kilo alms ..
zisaneysam seda2424 benim bebeğim ilk ay 1 buçuk ikinci ay 1 bir kilo aldı Süt yapan yiyecekler yiyebilirsin
Pembelianne seda2424 biz 3 aylık oldum 3200 ile hastaneden cıktık ilk 2 ay 1 er kilo aldı oyle kaldık 3. Ay kilo almadı simdim 2 gun oluyor bestlak damlaya basladım sanki fark ediliyor yavas yavas insallah bu ay toplarız
deletedmom4842 seda2424 Anne sütünü kaliteli yapacak şeyler kırmızı et yeşillikler ceviz badem tarzı şeyler süt yoğurt balık yumurta.
bynduru benimki 1 kg aldi.doktorumuz gunde 20 gr alsa anne sutuyle harika diyordu.ayda 600 gr yapar.2500 idik 3500 olduk.Sizinki de cok iyi bence.Bebek anneden gerekli vitamin minarel vs aliyor siz saglikli neslenin yeter.Ben tatliya dustum biraz ama napiyim
seda2424 bynduru aynen benimde cnim tatli istiyo😂😂 yaa qunluk 20 gram ytiyormymus insallah yaa nbliyim insan tereddutte kaliyor ilk bebisim😊
Niles Bende o cabada sürekli neler tüketmem neler yemem gerikiyor diye tüm annelere soran biriyim ama sunu anladım pekte kafaya takmamak gerekiyor bir bayanin bana demesi bol bol emzir elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bir anne olarak hala yetmiyormuş gibi geliyor ama onu da öğrendim talep arz meselesi bebek ne kadar talep ederse meme o kadar sut yapar ♡♡ bol bol sut tüketmeye çalışıyorum her gün bir tane maltana içiyorum 3 ogun kesin yiyorum yoğurt sut badem 1 tane havuç ara ogun yapmaya çalışıyorum ... ama dedim ya en önemlisi yemek değilmiş şu ve emzirmekmis inş.bol bol sutlenirizzzz