Alygkc Bebekleriniz ne zaman yürümeye başladı benim kızım tam 8.5 aylık emeklemiyor tutunup kalkmıyor emeklemeye çalışıyor sadece ama yapamıyor henüz :(
Cunkunedenolmasin Alygkc benim kızım da öyleydi 9 ay 5 günlükken emeklemeye başladı sonra tutunup kalkmaya sonra tutunarak yürümeye en sonunda da 13 aylıkken adimlamaya başladı su an 14 aylık olmak üzere hala paytak paytak 5 10 adım atıyor
BirAlparslanAnnesi Alygkc valla benim oğlum 10 aylıkken komando gibi süründü 11 aylık emekledi sonra sıraladı vs derken 13 aylık olduk tık yok yürümüyor 😂sıralayarak her işini hallediyor
irva Alygkc 6 aylıkken emekledi 1 ay sonra sıralamaya başladı.Tam yaşına girmeden 1 hafta önce yürümeye başladı.Ondan önce bir kaç adım atıp bırakıyordu kendini cesaret edememişti oğlum.Kendi hazır olduğunda bırakıyor zaten kendini.
eceunverkanra Alygkc Benim oglum 10bucum aylikken emeklemeye pesi sıra tutunup ayaga kalkmaya ve sıralamaya basladı 13 aylikken de yurumeye basladi☺️ Her bebegin gelisimi farklidir zamani gelmemistir henuz🌸
Alygkc BirAlparslanAnnesi geç emekleyen geç yürüyor o zaman yaa geç demeyeyim de işte erken yürümüyor diyeyim
Cunkunedenolmasin Alygkc Boyle dusunmeyin bence bebekler kendini ne zaman hazır hissederse o zaman bı anda yapıyorlar bende tembel diyodum kizima bı anda emeklemeye başladı hem belki sizin bebeğiniz hiç emeklemeden yürüyecektir emekleme bı gelişim basamağı değil yani
BirAlparslanAnnesi Alygkc ben öyle düşünmüyorum açıkçası demekki kendini hazır hissetmiyor yavrum hiçte dert etmedim açıkçası çok şükür sağlığı yerinde elbet yürüryecek bi kaç defa ciddi şekilde düştü yürümeye çalışırken korktu güvensizlik hissetti sanırıö o yüzden kendi haline bıraktım şuan sadece yürümesi içim güven vermeye calısıyoruz 🙂
Busramaden Alygkc 10 aylık 5 10 adım atıyo paytak paytak sonra popo ustu pat 😂 6 aylık emekledı 7 aylık tutunup kalktı sıralamaya basladı sonra bır aylık bı dogu gezısı yaptık bıldıklerını unuttugunu dusunuyodum otelde kaldıgımız ıcın ama dondugmuzde desteksız ayakda duruyodu her gun uc dk bes dk cogalttı durma suresını sonra da adım attı bu arada yurume arkadasının ve aktıvıde masasının cok faydası oldu bıze kendını ne zaman hazır hıssederse ozaman yapar bosverın cok takılmayın
adanur Alygkc her bebek farklıdır tabiki. Kızım 3 aylıktı dönmeye başladı. 5.5 aylıkken sürünerek ilerlemeye, 6 aylıkken seri emeklemeye başladı. 2-3 haftadırda sürekli tutunarak kalkıyor, 10 sn yerde oturmuyor. Şuan 6 ay 29 günlük
Miran2020 Alygkc siz yaşıtlarına bakarsanız 7-8 aylık yürüyenlerde var her bebeğin gelişimi farklıdır kafanıza takılıyorsa doktorunuza danışın gerekirse fizyoterapistten yardım alın biz almıştık çok faydalı oldu