Mucadile Arkadaşlar benim lohusa kanamam baya azalmıştı rengi de açılmıştı sarı gibi. Ama iki üç gün sonra tekrar kırmızı ve çok gelmeye başladı. Bu lohusa kanaması mıdır yoksa adet midir?
cemre_-34 Mucadile lohusadir. Benimde öyle oldu snra geçti bir kaç gün sürdü sanarsın regl ondn snra ardından regl oldum
Slztr Mucadile bana doktorum şöyle demişti, 40 gün boyunca kanama devam edebilir, mesela 20 gün sonra durdu tekrar başladı neden başladı diye düşünme demişti ama bilemiyorum benim durma olmadı hiç
NinovaLemi Mucadile benim ilk 5 gün kanamam oldu sonrasında sadece sarımsı akıntı vardı 30. Gün yine başlayıp 46. Günde bitti.
Asel2 Mucadile benimde öyle oluyo 37 gündeyim 2 kez yaşadım tan bitti açık sarı gelmeye başladı leke gibi oda sonra bi baktım kırmızı kırmızı kan 2 kez oldu
melek_annesi Mucadile fakülte doktoru bana 1.5 seneye kadar böyle olabilir demişti 🤷♀️1.5sene diyenini ilk defa duydum hatta
Deletedmom789 Mucadile aynısını yaşadım. 20.gün kesildi 3 gün sonra geldi. Ama son olarak 33.gün kesildi. Abdestimi alıp yine de bekledim belki gelir diye ama gelmedi
Happyannen Mucadile benim de öyle oldu doktora gittim normal dedi. Birikip birikip gelir dedi normal canım
Sedefyilmaz Mucadile bende biraz önce bunun için post açacaktım 13.günümde azalan kanamam 2 3 gündür ilk gününe döndü 🤷♀️