aselannesi33 5 aylık bebeğimin ensesinde böyle biseyle karşılaştm çok terledigi için mi acaba böyle https://imgyukle.com/i/oyAXEy
Elfvli Resmi göremedim ama benim , kardeşlerimin, kızımın ensesinde de var. Doğum lekesi diye biliyorum. Tabi ki sizin ki başka birsey değilse.
BirAlparslanAnnesi aselannesi33 doğum lekesimi acaba demiştim benşm oğlumdada var çünkü ama bu alerjiye benziyor bebeğinize o üzerindeki gibi tüylü şeyler giydirmeyin hem burnunu tıkar hemde alerji yapabilir naylon akrilik oluyo genelde bunlar doktorunuz varsa bir mesaj atın resmi danışın 🌸
cemre_-34 Üstündeki tüylerde alerji yapabilir ya da bisey alerji olmuştur dışa vurmuştur doktorun numarası varsa bi msj attım resimi görsün ona gore adım izleyin biz burda bi krem söyleriz dokunur daha kötü yapar allah korusun en gayeli doktora bir danışın
Eftelyaelin aselannesi33 Yenidoğan bebeklerin pek çoğunda göz kapakları, dudak üstü ve ensede kırmızı renkli lekeler görülür. Bu lekeler basit hemanjiomlardır ve 2 yaşına kadar kendiliğinden düzelirler Google amca böyle diyor 🤔