Dilan_34 20 günlük bebeğim var ve gazida oluyo rezene çayı aldım aktardan günde kaç bardak icmeliyim ve aç mı icmeliyim yok karnami içmeli etkisini göstersin diye
sarmaliklahana Dilan_34 Ben İlk 1 ay sabah aç karnına içmiştim limon sıkıp. Bazen gece yatarken 2.bardağı içiyordum fazla değil en fazla 2 diye biliyorum.
Sarasa Dilan_34 yapmayın arkadaşlar ıhlamur hariç hiç bir bitki çayı icilmez ilaç icmiyorsak onlar da içilmez gazı olur bağırsakları alışınca gecicek gazını çıkartın kimyon tüketin bir süreç doğal akışına bırakın birden kesilecek
Deletedmom_78 Sarasa yoo içiliyor bana bizzat doğum yaptığım doktorum rezene ve anason tüket dedi sağlık ocağında ki doktorumda söyledi hemşire de söyledi ebe de söyledi
Ayca77 Dilan_34 1 bardaktan fazla tüketmeyin, üstelik rezenenin faydası sadece size olur, bebeğe değil☺️ doktorunuza danışarak bebeğinize 1 çay kaşığı verebilirsiniz.
sarmaliklahana Dilan_34 orta boy cezvede 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı rezene 5 dk kaynasın Bardağa koy içine istediğin kadar limon sık iç 🙃🤗
Sarasa Deletedmom_78 bilimsel çalışmalar var makaleler uzun vadede sütü azalttığı sütten bebeği etkilediği gibi ben tercih etmezdim siz bilirsiniz