Yagmur1_ Merhaba anneler intgram kullanıyorum sadece kendı ınternetım ile giriş yapabiliyorum wıfı kabul etmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim hangi bildirimi açmam lazim Wi-Fi ile giriş yapıyorum hata gösteriyor
Deletedmom99886 Yagmur1_ Bize de aynısı oluyor ben internete giriyorum ınstagrama ama mesela YouTube da bazı dizilerin çoğu bölümü yok eşimi yakacak kişi yasaklı siteler engellensin mi demiş eşimde evet demiş ama benim izlediğim diziler bazı müzikler neden açılmıyor bilen yazarsa sevinirim
Yagmur1_ Reyna hata dıyor sadece kendı internetım ile giriş yapıyorum Wi-Fi kabul etmiyor giriş yaptıktan sonra kullanabiliyorum wifiyi sadece giriş kısmında hata olarak gosterıyor
Reyna Yagmur1_ telefon ayarlarından uygulama yöneticisinden instagrama gir ayarlarından bak bakayım wifi devre dışı mı
Reyna Reyna ayarlara gir en alta in orada yüklediğin uygulamalar oluyor instagrama gir bu sayfaya bak benimki gibi mi
Reyna Yagmur1_ allah allah seninkinin sürümü mü eski acaba. instagramı silip tekrar yükle canım telefonundan da wifi ağını unut deyip tekrar bağlan düzelir belki
dinle_beni_bi Deletedmom99886 bazı dizileri YouTube a koymuyorlar. Hangi diziyi izlemek istediniz mesela
Yagmur1_ Reyna benim yerel ağ kısmın da wp ile youtube açık gosterıyor kapalı gözüküyor ınsgtam nasıl acabılırım aktıflestirebilirim acaba