[silindi] duru_enes02 biz yeni çıktık küvezden 33+3 erken doğum oldu prematüre olarak doğdu. 9 gün kaldık küvezde Allahım kimseye yaşatmasın onu orda bırakıp eve gelmek çok zor
Prematureeannesi duru_enes02 26 haftalık olduk 2 aydır evdeyiz merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim 75 gün kaldık biz
reinamm duru_enes02 benim kızım kaldı sanırım 18 gündü. Ama öyle acıydı ki. Bu gece 5 aylık oldu ve sürekli gülümsüyor. 💜
duru_enes02 35+3haftalık doğdu 2040 gr solunum cihazına bağlıydı dün çıkartılar kendi nefes alıyo dedi doktora 3 4 gün takip edip anneden emmeyi deniycez dedi inş iyi olur şuan kilosu 1860 gr ama doktor ödem gitti kilo alıcak dedi bolbol duaya ihtiyacımız var
Wyz duru_enes02 bend3 36+0 da dogum yaptim haftamiz cokbyakinmis ben kendi istegimle dogum yaptim ne kadar buyuk cahillik etmisim bu kadar erken dogurup bebegimi nasil buyuk riske atmisim cok pismanim su an
Betus_93 duru_enes02 1hafta. Cok zordu. Ben bebegimi gunde bir kere goruyordum. Emme refleksi yoktu bide sutum gelmedi diye ta 3 gun sonra emzirme saatlerinde de gorur oldum. Ama dogum yaptigim zaman elim bos eve geldigim o 3 gun ölüm gibiydi. Hamdolsun geldi gecti. Suan 9 aylik olmak uzereyiz bile