Mry0635 3 aylık bebeğimin bacagında ufacık egzema vardı suan bir kaç yere yayılıp büyüdü doktora gideceğim başına gelen varmı ne iyi gelir?
GulsumA Mry0635 Bizimde 3 aylıkken öyle başladı sonra besin alerjisi çıktı inek sütü protein alerjisi çocuk doktoruna gidin fakat kortizonlu kremler sadece bir kaç gün etki eder tekrar gelir egzama o yüzden diyete girmeniz gerekecek ,🙁
biruykusuzanne Mry0635 mustelanın stelatopıa serisi hem şampuanı hem nemlendiricisini kullanmaya başlayalı geçti şuan hiç yokbizimde yayılıyordu. Ama ara arada hamezinc ve travazol sürüyorum görürsemde
cottoncandy Bizim de 3 aylıkken başladı, doktora gittik krem yazdı. Hâlâ da var çoğaldı, zaman zaman egzamanın atak dönemi oluyor artıyor. Kremini sürünce rahatlıyor.
Sulebaydir Bizimki 4 aylıkken yüzünde çıktı 6 dr 6 farklı kortizonlu krem kullandık geçmedi giderek yayılmaya başladı. En son buradan birisi instagram da bir dogal krem yapan aktar önerdi izmirde siparis ettik çok şükür geçti
Sulebaydir Mry0635 ben sivastayim internetten siparis ettim. Instagramdan lokmanaktar_snmbrc sayfası var oradan aldım benim bebeginde öncesi sonrası resimi var