ikikoalaanasi Oznur_0708 evet son uykuyu uzun uyuyorsa uyandırın bence geceleri gereğinden fazla uyanıyorsa
Oznur_0708 Hasretcanik buarada bebeğiniz dönüyor mu ? Biz daha sırt üstü yatarken kafayı geriye doğru atıyor popoyu kaldırıyor
Oznur_0708 Tuba-21 buarada bebeğiniz dönüyor mu ? Biz daha sırt üstü yatarken kafayı geriye doğru atıyor popoyu kaldırıyor
Oznur_0708 oykus buarada bebeğiniz dönüyor mu ? Biz daha sırt üstü yatarken kafayı geriye doğru atıyor popoyu kaldırıyor
Oznur_0708 ikikoalaanasi buarada bebeğiniz dönüyor mu ? Biz daha sırt üstü yatarken kafayı geriye doğru atıyor popoyu kaldırıyor
ikikoalaanasi Oznur_0708 evet sağa sola dönüyor bebeğim her bebeğin gelişimi farklıdır oğlum 3,5 aylıkken dönmeye başlamıştı
Oznur_0708 Hasretcanik buarada bebeğiniz dönüyor mu ? Biz daha sırt üstü yatarken kafayı geriye doğru atıyor popoyu kaldırıyor
Oznur_0708 Nryunlu buarada bebeğiniz dönüyor mu ? Biz daha sırt üstü yatarken kafayı geriye doğru atıyor popoyu kaldırıyor
Tubacnr0 ikikoalaanasi merhaba ben bebeğimin son uykusunu 6 da yaptirsamda gece uykusuna geçemiyor 10 da yatirsamda 1 Saat sonra uyanıyor ve uyumuyor 1 e kadar hep bole yere 1 den önce yatmıyor sizin ki kac kez kalkıyor acaba
ikikoalaanasi Tubacnr0 6 da uyanmışsa en geç 9 da uyuması gerekir gece uykusuna benim bebeğim gece uyanıyor emmek için 2-3 saatte bir
Ezgimutlu Oznur_0708 8 aylık olucak akşam 9 da uyur sabah 9. 30 gibi uyanır bazen 9 da ola biliyor 11 de öğlen uykusuna yatıyor 2 saat rahat uyur sonra 15.00 gibi tekrar uyur 2 3 saat civarı öyle şükür doğduğundan beri uyku düzeni oturdu zorlamadı
Oznur_0708 Ezgimutlu maşallah alkahım bozmasın bende biraz uykusuzluk var ailemde aynı şekilde uykuyu pek sevmeyiz liseye giderken uyku hapları içiyodum uykuyu sevmemesi bana çrkmiş olabilir diyorum ve inek sütü alerjisi uykusunu çok etkiledi
Oznur_0708 Ayazmom1 alerjimiz vardı çok uykusuzluk ce huysuzluk yaptı doğduğundan beri destekli uyuyoruz