Yagmuralmila Tepside et.. (Hatay usulü) Humus-taratur-yogurtlu biber-yogurtlu patlıcan Yaprak sarma Yaş pasta Bide dileklerim.. çok fazla dileğim yok .. işte ev.. araba.. çokça maddiyat.. aşk zaten var ama daha da odun atılabilir.. huzur sağlık mutluluk .. bu dileklerim 365 gün için.. bide 52 haftalık dileklerim var haftada bir kocamla tatil kaçamağı.. dostlarla iki hoşbeş .. arada bir evde yemek yapmayıp dışardan yemek.. kpss yi kazanmak Amin 🙏🥳🥳 önerisi olan şunu unuttun diyen var mı 😄💃🕺
Yagmuralmila Yagmuralmila öyle bir post açtım ama ya haram falan diyenler gelmeyin kuzularım.. tamam anladık haram .. size saygı duyuyorum saygimi bozmak istemem öpüldünüz 🤗☺️
Yagmuralmila Yagmuralmila neyse kızlar sabahın körü gelen olursa söylüyüm uyanınca bakarım posta uyuyum bari 😄
1omer_annesi Yagmuralmila 2022 den beklentilerim bebemin tahlil sonuçları iyi çıksın arkadaşimin düğününe kadar 10 kg vereyim ve birazcık birikim
Hismom Yagmuralmila haram diyen kutlamasın ! Bende bebeği uyutup eşimle harika bir sofrada başbaşa uzun bir vakit geçirecem 🙏🏻 Menüyü komple dışardan alıyoruz yapmaya vaktim yok 😅
Ogulcan Bende hünkar beğendi,sarı mercimek çorbası ‘pilav ,gavurdağ salatası yapacağım yanına da bi kaç meze 🥰
Ogulcan Yagmuralmila bi dene canım müptelası olursun zorda değil yanlız eşin evde iken yap aşamalı olduğu için biraz zaman alıyor 😍
75kinalikuzu Yagmuralmila bende görümceleri davet ettim ama hala hazırda birşey yok yatıyorum aşı oldum toparlayamadım iptal de edemiyorum bakalım eşimi bekliyirum 5 de gelicek allah büyüktür