AylinErdem Ağlamak istiyorum,😢Doğum yapalı 4. Gün Göğüslerim çok kötü ,sık sık emzirme rağmen ağrı ,sertlik ve şişlik var mastit sanırım ne yapacam bilemiyorum,sıcak kompres , emzirdikten sonra elle sağma v.s hiç işe yaramadı 😢çok ağrı yapıyor
Ceylanergen AylinErdem of ben 40/50 gün öektim hiç ememedi mastit oldum Allah düşmanıma vermedin canım mutlaka sağ hiç birikmesin mastit olursun çok beter
AylinErdem Ceylanergen Ceylanergen Benimkinde emme de problem yok emiyor çok şükür ,ama sanırım tam boşaltmıyor memeyi:((Ondan öyle koltuk altı bölgesinde şimdiden apse oluşmaya başladı:(( Sarılık olmasın diye sık sık emziyorum ve takip ediyorum şuan o konuda bir sorun yok ama göğüslerim çok kötü:(((
Ozlemceylann Merhaba benimde öyle olmuştu bebeğim 3-4 günlükken bir gün bir uyandım göğüslerim koltuk altıma kasar şişmiş dokunamıyordum bebeğim de çok küçük olduğu için boşaltamıyordu tamamen memeyi. Ben de hemen sağma makinesi aldım manuel bir zor oluyor manuel ile ama işe yaradım sürekli emzirdim 15-20 dk da bir ardından sağdım. Sağdığım sütleri de gece içirmeye çalıştım
agatha Geçmiş olsun, bol bol sıcak duş alın, bol emzirin ve sonrasında makineyle sağın mutlaka. Geçmesi bir kaç günü buluyor malesef ama tek çözümü memeleri boşaltmak.