eylulunannesi2 Merhaba arkadaşlar ben 3ay 13 günlük bebeğime akut bronşit olduğu için yarım ventolin kullanıyorum seyreltme yapmıyorum dozu fazla mı ?
Nurrrsss eylulunannesi2 tabi canım bizde 3 aylıklen bronşit olduk özellikle bundan şu kadar şundan da şu kadar bak dedi fizyolojik serumla seyrelt bence
Yesillimon eylulunannesi2 O zaman tüp’ün yarisini kullanıp şırıngayla 1 cc de olsa seyreltmeniz lazim çünkü kalp çarpıntısı yapıyor ventolin Allah korusun oğlum 3 yaşına girecek doktor verdiği zaman hala da seyreltmemi söyler.
Zuleyhaaydn Nurrrsss bebeğim 4 aylık bi ventolin bi tane daha ilaç verdi ikisini karıştırıp öyle veriyorum havayı . Seyrelt flan demedi bana 🤷♀️2 tane hava verdi
Bebegimicin1 eylulunannesi2 ventolim yarısınınşırıngaya çekip öektiğim ilaç kadarda izotonik su karıştırıp. Öyle veriyorum ilk havasını 45 günlğkken aldı oğlum birise 4 ylıkken almıştı 35 gğnlük olan boğmaca olmuştu günde 3 deda veriyosum bşrde bu şekilde yaptıgımız zaman çarpıntıyınönlermiş eczacı öyle demişti
Nurtalib eylulunannesi2 doktor ayarlaması lazim tabi ki ama ben 1cc ventolin 1,5 cc serum kullanıyordum ne kadar hasta olduguna baglidir herhalde ayarlamasi
BugsBunnyy eylulunannesi2 bunun nasil seyreltilmesi gerektiginin doktor dozunu ayarliyor aslinda sorma sansiniz yok mu cok kucuk bebeginiz riske atmayin
Uygarpinar eylulunannesi2 Fizyolojik serumla seyreltme yapıyordum doktorunuz yapmadan mi kullanın dedi yoksa siz mi direkt ventolini tercih ettiniz?