Bircicekkiz Kattyperryy seçeneklerde kum beji olduğu için sanırım boya badanadan bahsediyosun, biz girmeden önce çıkan kiracı yaptırmıştı o da sarı gibi yaptırmış yanlışlıkla iğrenç yani
ilkbahar Kattyperryy aynen her odada değişik duvar kağıdı felan var mobilyalar farklı renk😄 dış cephsi desen farklı renk tam olarak neyi bilmek istiyorsun bacım 😄👩💼
Kaderlmc Kattyperryy sakız beyazı bizimki içinde hafif pembelik var. Beyazdan sonraki en aydınlık renkti 😂 gri istemiştim ams evin yapısından kaynaklı girintili çıkıntılı Ondan bazı odalar güneş az alıyor aydınlık olsun istedik o yüzden
Cihangiriinannesii Kattyperryy 5 sene gri kullandım artık sıkıldım 2 hafta önce mahlep rengine boyadık. Toprak rengine benziyor hafif ama tatlı bir renk
minderbob Kattyperryy gelin evinde görgüsüzce döşenmiş evlerle aşırı uyumlu renkteki evleri görünce ne kadar doğru karar verdiğimi tekrar tekrar anlıyorum. Evim kiralık ev sahibi satacaktı. Eve bakmaya kim geldiyse eşyalarımı beğendi. Eve gelen temizlikçiler bile gittiğimiz hiçbir ev bu kadar güzel değil diyor. Oysaki evimi bi görseniz çok az eşya var ama çok doğal görünüyor. Misafirliğe gelenler sizin evde huzur buluyoruz diyor. Çok mutlu oluyorum. Evin rengi ne ağırlıkta olursa olsun tıkış tıkış duran eşyalı evler beğenilmiyor bilginize
Tuba Kattyperryy Yerler gri, mobilyalar da odadan odaya değişiyor😅 çocuk odası gri, açık mavi ve beyaz. Oturma odası gri beyaz. Mutfak beyaz. Yatak odası lila beyaz (aşırı tiksindim renkten değiştireceğim😩). Giyim odası da gri beyaz.