DenizSayerr Kızlar bebeğim 3 4 gündür uyumuyor sürekli ağlıyor sakinleşmiyorda acaba neden atak mı diş mi çıkarıyor acaba birazda pişik olmuş ondan mı ilk bebeğim böyle olunca hasta mı bir yeri mi ağlıyor acaba diyorum napabilirim sizce lütfen yardım edin
Yavuzseliminannesi1661 DenizSayerr bizde atak donemı ve damakları kaşınıyor sanırım hep bi huyusz hıc bişeyden memnun olmuyor Allah’ım geçsin bu günler diyorum normalde çok uslu uysaldır oglum ama ataklarda mahvolduk 😪
3MelekAnnesi3 DenizSayerr bu kadar stresli ve gergin oldugunuz için eminim oda sizden etkilenip suscagı varsada susmuyodur lütfen önce siz sakin olun bebek bu aglıcak elbet bir derdi vardır ama görünürde hastalık vs yoksa pişiginede krem sür bol vol kucagında gezdir basla yapacak bişey yok ama önce sen ve ev halkı sakin olsun 😊
minikprensannesiiiii Brutal-Betty Benim oğlum da 3 ay 1 günlük 4 aylık mı oluyor herkes bir şey söylüyor kafam karışıyor bugün bir huzursuzluk başladı sanki
DenizSayerr Brutal-Betty canım gündüz sıkıntı yok gece uykuya direniyor normalde 12 de yatardı bu süre 1 oldu şimdi 2 1 2 saat sonra çığlıkla uyanıyor uyku gerilemesi yaşıyoruz yakında 3 4 olacak ki 3 aydır zaten hiç uyuyan bebek olmadı
DenizSayerr Yavuzseliminannesi1661 benimde öyle gün içinde sorun yok ama geceleri ah o geceler bitiyor beni
DenizSayerr minikprensannesiiiii bitirdiği ay yani şu an 3 aylık sadece 4 aylık değil 91 günlük 3 buçuk aylık bile değil bebeğiniz
Mery103 DenizSayerr Bizimde öyle canım gündüzleri kendisi uyuyor ama şu 1 haftadır geceleri 2 saate zor uyutuyorum normal de gece kalkmazdi sabaha karşı uyanirdi şimdi gece de kalkmaya başladı inşallah çabuk gecer bu atak dönemi
DenizSayerr 3MelekAnnesi3 yok canım ben gayet sakinim aslında ve onuda konuşarak öperek sakinleştiriyorum sadece gece ya stres oluyorum herkes tüm bina eşim uyurken kızımın bi anda ağlamasına yoksa mesala şu an yatalı 45 dakika oldu 👍🏻
3MelekAnnesi3 DenizSayerr benim kide aynı atak dedigimiz bu mu 😂😂😂bende gececi bir insan oldugum için gec yatmak sorun olmuyor öglene kadar uyuyoruz zaten 😂😂😂