Neslihankarabal Sevdaboran şekerli su asla vermeyin o hurafeden başka birşey değil. Normal su verebilirsiniz ayrıca mide kapasitesi büyüdüğü icin hıçkırıyor. Bırakın hıçkırsın.
Zhl06 Sevdaboran şekerli su duymadım verilmez şeker yasak 🚫 bebeğim hıçkırdıgı zaman süt veriyorum ben hemen
Elifn Sevdaboran emzirin bence ben öyle yapıyorum geçiyor şekerli su nasıl verilir ki bizler için bile bu kadar zararlı denirken
Yalin Sevdaboran hickirmasi gayet dogal ve faydali, kucucuk cocuga sekerli su vermeyin sakın. Seker dunyadaki en zararli maddelerden.
Seddaa Sakın öyle bir hataya. Düşme cnm. Hıçkırmasında hiç bir sakınca yok bırak hoçkırsın çiğerleri büyüyor
DogaKusunAnnesi Sevdaboran Benim kızım da 43 Günlük hıçkırık tuttuğu zaman önce omuzuma alıp Dik bir şekilde tutup sırtına vuruyorum gaz çıkarır gibi daha sonra emziriyorum direk kesiliyor
mylittlepony Sevdaboran emzirebilir veya masaj yapabilirsiniz. Sırtı size dayalı şekilde dizinize oturtun ve ayaklarının taban kısmına baş prmağınızla hafif bastırarak hıçkırığın kesinlmesini sağlayabilirsiniz.
ilknurcelik Sevdaboran yok artık niye müdehale etme gereği duyuyorsun ki hıçkırsın istediği kadar benim bebeğinde çok hıçkırırdı ki 12,5 aylık yine günde 1-2 kez hıçkırır özellikle çok yediği içtiği günler
Taze_anne Sevdaboran 3 ayligiz bizde hickirdigi zaman emziriyorum geciyo ama suda veriyorum oda geciriyo yani o an bisey icsin yeter geciyo hemen doktorum emzir hickirirken uzun surerse cok yoruluyolar yorma o kadar demisti
gizanne @Sevdaboran Emziriyorum ya da D vitamini var onu içirmediysem onu içiriyorum. Birkaç defa bekledim, sıkılıp ağladı. Gerçi ağlayınca da geçiyor hemen hıçkırık. Dışarıdaysam biraz bırakıyorum mecbur o zaman ağlıyor ve geçiyor 😂
mbub Sevdaboran dik pozisyonda kucağınıza alın sırtını hafif hafif sıvazlayın 10 cc kadar su verin bizim ufaklık tam kusarken yutkunuyor hıçkırık tutuyor bu şekilde geçiriyoruz