Kattyperryy Kızlar cok kötü kokuyor sezeryan doğum yaptım. Dogumdan oncede kokuyordu ama daha da artti sanki iliskide falan igreniyorum eşimde kokuyo diyor kötü oluyorum ne yapmam gerek 🙄
TiniminiKayra Kattyperryy mantar olabilir enfeksiyon olabilir bi ara benimde vardi doktor fitil ve krem vermisti gecti bi doktora gidin gecmis olsun
Katy askolandin fitil alıyorum ben eczaneden boyle durumda hemen geciyor. Ama sizin ne kadar oldu dogum yapalı??
NurdanAltunn Kattyperryy şayet kaşıntıda varsa mantar enfeksiyonu dur. Bi doktora gidin ufak bi ilaç tedavisi ile geçiyor.
Milbal Akıntı koku hafif ağrı için vajinal fitil düzenli kullanıyorum neo panotran forte birkez bile atsanız koku moku kalmıyor tertemiz oluyor ki zaten vajinal temizlik mantar enfeksiyon için
Littlebird Kattyperryy ben balayından beri dikkat etmezsem hemen enfeksiyon kapıyorum koku,akıntı ve kaşıntı oluyor. Doktor fitil vermişti bir de eczaneden sebamed intim yıkama jeli almıştım o zamandan beri kullamıyorum kullanmazsam yine oluyor çünkü
Denizfdn Kattyperryy Vajina için duş jelleri kullanın oneirirm çok güzel sonuç veriyo duzeliyor her banyodan önce ılık su sirke taharetlenin duzelicektir bol su ayaklarını sıcak tutun cnm