Seda0651 Nasıl anladınız ? Belirtileri neydi ? Bebeğim emerken bir anda bağırmaya başlıyor kendini yay gibi geriyor , emmek istemiyor sadece anne sütü veriyorum bu arada . Kilo alımı da azaldı . Netten bakınca reflü olabilir gibi geldi yardımcı olur musunuz
endoplazmikretikulumiste Seda0651 reflü değil senınkısı gaz nbl probıyotık drop al günde 6 damla ver birde çingene beşiği yap
Mavis34 Seda0651 gazi vardır emmeye ara verip pat pat yaparak gaz çıkarttığım sonra rahatca emmeye devam edecektir
Mavis34 Mujdedag benimki hergun en az 2 3 kez fışkırarak kusuyor onun dışında tüm gün hep kusması var kusunca rahatlıyor ağlaması acısı duruyor ama kilo akımı iyi bu reflumudur
Seymagennc Mavis34 kilo alımı benimki de iyi düşük olursa sıkıntı oluyo ama şükür iyi korkulacak bişey yok sizde de sürekli midesi ağzına geliyo mu
Mavis34 Seymagennc evet genzine gidiyor öksürüyor sonra boğulacak diye her defasında korkuyorum. Emzirirken başını yukarda tutuyorum yatağında baş kısmını biraz yükselttik başka ne yapabilirim düzelmesi icin
Seymagennc Mavis34 ne yapsam bende fayda göremedim kuzum benim ki her emzirme den sonra olmuyo arada Bi oluyo sizde genize kaçınca hırıltı yapıyo mu?
Ikinciheyecan Mavis34 ne yaparsan yap kar etmiyor canim o kendi kesiliyor vakti gelince kizim 12 ayina kadar kustu ben kusmasi bitince koltuklarima varana kadar degstim curudu esyalarim hep kusmuktan tek tavsiyem gece beslenmesini kes ayi uygunsa çok faydasini goreceksin ben kestimde duzeldi
Mavis34 Ikinciheyecan 2 ay 10 günlük daha. Bide prematüre doğdu o yüzden 2 3 saatte bir emziriyorum.mama yok sadece anne sütü aliyor
Ikinciheyecan Mavis34 o zaman sabretceksin biraz buyucek sonra kesecen artik bolca dabir kendini benim gibi paralama sakin ben cok pismanim bu kadar kendimi uzdugume hala daha mesela aglasa kusar grip olsa bile kusar migde hassas normale dönmuyo buyusede alismak zorundayiz anlayacagin kusmuk temizlmeye
Mavis34 Seymagennc benimki 2 3 kez fışkırarak kusuyor ama onun dışında tüm gün hep kusması var. Evet hırıltısı oluyor arada doktoruna dedim.akcigerde birşey yok remiz demişti demek o kusmalardan oluyor oda
Mavis34 Ikinciheyecan temizl3mekle.hic sıkıntım.yok yeterki bebeğim.iyi olsun. Benmi bi hata yapıyorum benim yüzünden mi böyle oluyor kaygısı yaşıyorum tek sorun o
Ikinciheyecan Mavis34 hayir migdesi tam gelisemeis bebeklerde olan bi sorun bu sizle hic alakadi yok simdilik temizleemk kolay ama ek gidaya gecince ezuyet birde berbat kokuyor migdesi adeta curumys bu cocugun duyordu gören ben temizlemekten bikmis durumdayim