pogacayanakli_aylamm Yerde sac telimi gorse agzina atiyordu oturdum ogrettim ekk pis bu at bunu bana cer diye dun halinin ipligini cekmis kopatmis bana verdi hih ogrendi şükür.biraz omcede gelmis sacimi yolup agzina atio kaciyor ben ne yapacam bilmiyorum 11 aylik
Hsrtgndz pogacayanakli_aylamm Daha çok küçük kuzum anlamiyordur o kadar oyun yapmıştır belki de bunu sen tepki veriyorsun diye. Benim oğlumda öyle zamanla konuşup anlattıkça duzeliyor
1234___ pogacayanakli_aylamm ya benim kızımda öyle bı saç gördüm mü hemen ağzına atıyor onun korkusundan uzmanamıyorum hemen gelip saçımı yoluyor
isimsiz___ pogacayanakli_aylamm şey deseniz , eğer bunu ağzına atmaya devam edersen hasta olursun ve doktor seni ameliyat eder falan deyip korkutsanız vazgeçer mi acaba bilemedim ki
pogacayanakli_aylamm 1234___ aynen bende arkam donup telefonla oynuyordum arkamdan birsey hissetyim baktimki kizim sessiz sessiz sacimi cekmis elinde agzina atiyor
BirAlparslanAnnesi isimsiz___ yok artık cidden şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum.. çocuk korkutularak eğitilmez korkutularak birşey öğretilmez lütfen arkadaşım
pogacayanakli_aylamm isimsiz___ o kadar sey soyledimki pis bu bunu bana ver yere at ekk bu hergun yarimda ssatt otururum tv teledon herseyk kapatio konusuyorum yok anlamıyor. Cok kucuk henim sac telimi de yutarsa yani vay haline
SeninAnnenBirMelektiYavrm isimsiz___ 11 aylık bebekte zaten ameliyatın ne olduğunu bilir ve çok korkar eminim 🙄
Deterjanhanim pogacayanakli_aylamm çocuk daha oral dönemde. Pis de deseniz kaka da deseniz sokucak ağzına yani. Her dakika tetikte olmak zorundayız malesef. 2 yaşına kadar oral dönem devam ediyor
Morfrenk pogacayanakli_aylamm benimkide attı bir kaç defa ses çıkarmadım sonra midesi bulandı daha atmıyor
Deletedmom8453 pogacayanakli_aylamm Tepkisiz kal. Bilerek yapıyordur kendince oyun etmiştir. Usulca al elinden bırakır bir haftaya bu huyunu
Mirayse pogacayanakli_aylamm ne anlsın pisten filan oral dönemde suanda herhalde herseyi ağzına atacak 2 yasa kadar
pogacayanakli_aylamm Mirayse yoo gayet anlayan brbrklrr var arkadasimin kizi 15 aylik anne pis deyip veriyorms annesine
BirAlparslanAnnesi pogacayanakli_aylamm arkadaşım zaten ne geliyorsa başımıza annelerimiz bizede öyle öğretmedimi annelerimiz bizide pirinç unuyla şekerli suyla büyütmedimi demekten geliyor..Allah aşkına bizlerde öyle büyüdüğümüz için zaten böyle bir toplum psikolojisi bozuk bilinçaltında birsürü sey dolanan jenarasyonuz ya hani..lütfen kendi zamanınızla yavrularımızın zamanını karşılaştırmayın korkutmayın olurmu hiç öyle şey ya daha minicik ne bilsin eee kaka pisi anlamaz ki oyun sanar o
Hsrtgndz pogacayanakli_aylamm Duzelir düzelir merak etme takip et sadece sürekli yutmasin sonra farkına varıp yapmiyrlar benim oğlum şuan 15 aylik getrip bana verir eggh eggh diye anliyrlar yani