beyazkelebegim Son zamanlarda şarjım yetmiyor. Hemen bitiyor. Yüzde 20 iken bi anda bir oluyor . Şimdi bataryamı değiştirebilir miyim? Nerede değiştirsem daha güvenli ? Daha önce değiştiren arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. 🌸
Dmt-01 beyazkelebegim ben servisine göndermiştim değiştirmişlerdi iki yıl oldu ama fiyatını hatırlamıyorum
BalarisiYusra beyazkelebegim servisine götür bence onların fiyatları değişiyor mesela modeline göre 7plus 400 dü en son netten baktığımda
ikizlerinannesi2985 beyazkelebegim apple mağazalarından değiştirin muhakkak. Ben de değiştirmiştim. Telefonum canavar gibi olmuştu
beyazkelebegim zeynepzeze bu aklıma gelmemişti. Normal telefon servisleri vardı aklımda onda da şüphedeydim. Sağolun 🌸
beyazkelebegim BalarisiYusra bulunduğum şehir küçük bi yer inşallah vardır. Telefondan arasam heralde bilgi alırım
Dmt-01 beyazkelebegim kargoyla göndermiştik internetten adreslerini alıp göndermiştik yozgatta yaşıyoduk ozaman ankaraya göndermiştik kargo ücretsizdi galiba
BalarisiYusra beyazkelebegim evet telefon hangi model şimdi baktım da benim telefon 629 tl olmuş batarya değişimi .öhhh🤷♀️