Selin_bcr 4 aylık bebeğim var emzriyiorım ama kilo vereceğim yerde daha da aldım , çok acıkıyorum hiç kendime hakim olamıyorum acaba bu uygulamayı yaptırsam işe yarar mı çok kararsız kaldım yaptırıp memnun kalan var mı ? Nasıl zayıflayabilirim
Tugce3493 Selin_bcr eşim yaptırmaya basladı 4 seans gıttı acıdan kıvrandı resmen karnı agrıyodu gecene kadar dıger seans gelıyodu bıraktı 😂😂
Dmt-01 Selin_bcr benim iki görümcemde gitti ama hiç memnun kalmadılar karnına öyle bi baskı yapıyolar ki diyo orayı sıkıştırıyo oyüzden de incelmiş gibi duruyo ama bisüre sonra tekrardan göbeğin çıkıyo diye bana korse mantığı gibi geldi yani korsede baskı yaparak sıkıştırıyo sonuçta yani onlar memnun kalsaydı bende yaptıracaktjm şu meşhur bi dilan polat varya ona gitmişlerdi hemde
Selin_bcr Dmt-01 hadi yaa bende en iyisi o diye duydum birde, kaç seans gittiler acaba bende yağ parçalanıp bol su içerek gidiyor sanıyorum öyleyse boşuna para vermemek lazım
Dmt-01 Selin_bcr görümcelerimden birine 2 seans yeter birine dört seans demişler o iki seans olan ikisinde gitti ama aynı değişen bişey yok dedi diğer dört seans olanda iki seans gitti ama bi değişim olmadı dedii boşa verdik okadar parayı dediler zaten gittiğinz zaman size bol su için bide bikaç bitki söylüyormuş onları için diyomuş emin olun o söylediği bitki çaylarını içseniz zaten o aletlere gerek kalmaz zayıflarsınız
Tugce3493 Selin_bcr baskı. Dilan polat levent subesıne gitti. Kızlar makınayla abanıyolar resmen dıyo karın agrısından oluyodu dokundurtmuyodu karnına verdgmz para bosa gıttı acıkcası 🙈
Tugceminam Tugce3493 aynen 2 gğn karnım agardı cok huzursuz oldum korktum acıkcası bobreklerim bile agarmıştı
Tugceminam Selin_bcr yaptırdım canım dilan polat da hemde bence grreksiz önce kilo ver ideal kilona geldiğin zaman belki gitmek mantıklı olur ama hayal kırıklığı bence fsrk yok