cottoncandy Bebeğim 17 aylık olmak üzere ve 14 dişi var şu anda. Daha hâlâ da diş geliyor gibi sancılı bir süreçteyiz (zaten bir başladı bir daha sonu gelmedi diş sürecinin). Sorum şu ki; birkaç kişi bebeğimin azı ve köpek dişlerinin erken çıkmış olduğunu söyledi. Azı dişleri 12-13 aylıkken falan çıktı. Köpek dişlerinin de iki tanesi daha 2 hafta önce falan çıktı. Erken mi? Sizin bebeğiniz kaç aylık ve kaç dişi var merak ettim 🤔
Reyna cottoncandy 17.5 aylık 11 dişi var. 4 alt 4 üst üst 2 azısı alttan da tek azısı çıktı daha. köpek disi cıkmadı
Badelikom1 cottoncandy benim kızımda 19 aylık 18 tane dişi var bir çıkarmaya başladı hiç durmadı yani ben normal olduğunu düşünüyorum her çocuk farklı sonuçta
Caglarass cottoncandy Oğlumun da o civarlarda çıkmıştı. Hatta ilk azılar köpek dişlerinden önce çıktı. Bı sorun yok kimisi erken kimisi geç çıkarıyor dişlerini 😂
Nbg_26 cottoncandy kızım 14,5 aylık, toplam 6 dişi var 7. Çıkmaya çalışıyor 🙄🙄 8,5 aylıkken ilk dişi çıktı. 3 altta, 3 üstte dişi var şuan. Size göre biz baya gerideyiz sanki 🙄🙄
cottoncandy Reyna Azıları çok zorlamış mıydı? Köpek dişleri daha da zorladı bizi gerçi ama🤭 Neyse şimdiden tasasına düşürmeyeyim sizi😅
cottoncandy Badelikom1 Gerçekten de hiç ara vermedi desem yeridir yani diş çıkarmaya başladığından beri de iştahsız yemiyor hiçbir şey. 😞
Reyna cottoncandy oğlumun hiç bir dişinin çıktığını anlamadım açıckası hiç bir dişinde bariz bir belirti olmadı
cottoncandy Nbg_26 Valla bizim öndekiler 4’ü birden patladı ilk, o yüzden biraz hızlı gelişti galiba 🥴 Geç olsun güç olmasın aman bezdim ya 7. aydan beri diş çıkıyor tövbe tövbe 🤭
cottoncandy EtiPetito Yani bence de mantıksız ama işte gören duyan hep bir yorum yapma gereği duyuyor
Asyam140820 cottoncandy yalnız degilsin bacım gel sarılıp aglaşalım 😂 inşallah kolay çıkarırlar son dişleri de rahat eder hem onlar hem biz
Nbg_26 cottoncandy o diş de maşallah bir başlıyor kaç yaşa kadar bitmiyor 🥲 insan sevinsin mi üzülsün mü ne yapsın şaşırıyor
BalarisiYusra cottoncandy 16 aylık 10 tane dişi var ama diş etleri çok şişmiş ötekiler de patlamaya yakın, gelirler ağzını açıp baktırmıyor da tam inceleyemedim belki patlamıştır bile😂
cottoncandy BalarisiYusra Ben de ağzını açıp bakamıyordum hep sonradan görüyordum ve çektiğim çilenin artmasının sebebi hmm bundanmış demek ki diyordum🤭