MineMinel Merhaba anneler kızım 4 ay 4 günlük henüz dönmeye başlamadı doktor dönmesi gerekiyor artık sırt kaslarını geliştir dedi 4 aylık olup dönmeyen bebekler var mı ?
Kaderlmc MineMinel biz ✋🏻 4 ay 11 günlük daha dönmedik bol bol yüz üstü egzersiz yaptırıyorum ve dönme çalışmaları bakalım döner diye bekliyoruz hem illa her çocuk 4. Ay da dönmek zorunda değil burda çok bebek var 5-6-7 de dönen
fgnrcp2704 MineMinel Canım oğlum 4 ay 27 günlük daha yeni 1 haftadır tam anlamıyla dönüyor ve her bebek farklıdır kimi erken kimi geç 😘
bisenakillisinzaten MineMinel her bebeğin gelişimi farklıdır canım sıkıntı etme rahat ol illa ki döncekler 🌼
mkeyh61 MineMinel benim oğlum 4 ay 29 günlük yeni yeni başladı dönmeye oturmaya falan her bebek farklıdır kafanıza takmayın ama 5. Ayına doğru dönmeye başlayacaktır içiniz rahat olsun bol bol yüz üstü yatırın siz yardım edin dönmesine ben oğluma öyle yapıyorum dönüyor
visnelikadin 4 ay 5 günlük bebegim dönmenin d si bile yok oturmayı cok seviyor ama ben dönmesini desteklersem dönüyor
Umay12 MineMinel 4 ay 22 günlük kızım daha üç dört gündür sadece yan yatıyor hop geri devriliyor dönemiyor hala