Bbk1 Bebegim 8 aylık oldu ama tam oturamıyor acaba aynı sıkıntıda olan varmı dıştan herkes farklı yorum yapıyor
Musam Bbk1 7 ay 7 günlük benimkide oturuyor ama şöyle dik şekilde degil eğiliyor o şekilde birkac dk oturuyor sonra devriliyor
GiybetReis Bbk1 bol bol mama sandalyesine oturtun. Bebek arabasıyla gezerken oturur konuma geçirin 😊🌸
Gizeemm Bbk1 nekadr egzersiz yaptrsn okadr çabuk oturuyo cnm düşck korkusuyla ottutrmdm bende fazla baktım olmuyo koydum yere zamnla oturdu
alisileedis Bbk1 Benimki yeni 8 aylık oldu aynı dertten vardı sürekli oturttum mama sandalyesinde. Çamaşır sepetinde, bebek arabasında oturur pozisyonda. Ben hiç oturtmamışım meğer. 2 haftadır desteksiz oturuyo çok şükür 🤲
Bbk1 Musam dik pek duramıyor sırtı egik şekilde 2 dk oturuyor en fazla biraz gevşek bebek galiba kemik suyu veriyorum ama inşallah faydalı olur
Musam Bbk1 bende çorbalarına devamlı kemik suyu katıyorum ama 9. Aya kadar normalmiş tam düzgün oturamamasu
unkurabiyesii Bbk1 9. Aya kadar normal zaten ama ne kadar çok oturtursanız ne kadar çok egzersiz yaparsanız o kadar erken oturur. Ve tabiki oturtma calısmalarına ne zaman basladığınız da önemli. Bir de bazı çocuklar oturmaya daha geç hevesli olabiliyor. Kemikleri zayıf diye düşünmeyin 😊