Busraaa333 Kızlar üç aylık bebeğim kakasını bugün hiç yapmadı normal mi dün 3 4 kere yapmıştı ama bugün böyle olunca çok şaşırdım
Senahmet11 Busraaa333 3 aydan sonra azalıyor kaka yapması. Ben gece bile 3 4 tane kakalı bez değiştirirdim şuan 3 ay 24 günlük bugün 3. Gün hala yapmadı
Syyyy Busraaa333 bizim çocuk doktorumuz anne sütü alan bebeklerin 7 güne kadar. Mama ile beslenen bebeklerin 5 güne kadar kaka yapmaması normal dedi.
Miraaa123 Normal canım benim bebegim de öyleydi bi yazı da okumuştum sadece anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar hiç yapmasa sa normalmiş
Busraaa333 Miraaa123 heee anladım cnm benimki hem meme hem mama içiyor cnm günde 1-2 kere mama geri kalanında meme
Prensesimmmm1 Busraaa333 sadece anne sütü alıyorsa eğer 10 gün normal korkma. Benim kizda 1-2 gün yapmamıştı sonra durduramamistm altını açmamla her taraf kirlenmisti ay o geldi aklıma ☺️😅
Prensesimmmm1 Busraaa333 Oo Hemde Nasıl Varya Annemde yatmistm öğün sabaha karşı durduramybca annemi cagirdm anne kalknyetis diye e ilk çocuk o zaman da 1 buçuk aylık falandı acamydm bayaa korkuyordum çocuğa birşey olur diye 🤱☺️
Busraaa333 Prensesimmmm1 dimi valla gözüm hep telefonda onda aklım fikrim uyuyunca bile kızımı görüyorum abartı belki ama gerçkten öyle 😀
Prensesimmmm1 Busraaa333 aynen öyle bende öyleyim valla. Bana birisi kayısı ye demişti anne sutunde etkileniyorlar ama yemedim masaj yaptım kıza bide kimyonlu şeyler ye iç oda sütle geçince acayp gaz aldiriyor yaptryr kakasıni
Busraaa333 Prensesimmmm1 tamamdır cnm bi de bişey sormak istiyorum gece ilk kez 4.5 saat aç kaldı emmedi uyumuşum bende bişey olur mu Korktum doktor çok küçük2-3 saatte bi emzir diyordu