Zekzek Evet hanımlar evlilik terapisine gidip iyi ki gitmişim diyen var mı? Yoksa değişen birşey olmuyor mu?
OncedenGurme Zekzek biz gittik. Birbirimizi çok daha iyi anladık. Davranışlarımızın nedenlerini çözdük. Daha tutarlı ve anlayışlı davranmaya başladık. Bence her çift gitmeli birbirini daha iyi tanımak ve anlamak için
Nesli06 Zekzek eşim psikoloğa gidiyor ben gitmedim. Baya gelişme var neredeyse 2 aydır gidiyorum %90 değişti diyebilirim
Zekzek OncedenGurme bizde yeni başladık bugün pek umudum yok aslında ama bunuda denemeyelim demeyelim dedim🙄🙄
Mericcc OncedenGurme Ne güzel. Ne kadar süre gittiniz kaç seans. Tabi kisiye göre değişir ama fikir olsun
OncedenGurme Zekzek ya tabii kişilere bağlı bu. Psikologların elinde sihirli değnek yok sonuçta. Bizim gündemimizde boşanmak yoktu zaten. Çok fazla içi boş tartışma vardı. Nedenini anladık ve yapmamaya başladık
OncedenGurme Mericcc size kalmış seansı biz 5 seans kadar devam ettik. Daha sonra tatil filan araya girdi. Devam edecektik aslında ama sonra düzelince bıraktık