Merhaba sevgili anneler. 16 aylık dünya tatlısı bir oğlum var. O benim her şeyim ama canımı istesin meme istemesin. Emzirmeyi hiç sevemedim. Biliyorum annelerin büyük çoğunluğu için büyülü bir şey ama benim için değil sevemiyorum. Oğlum ilk doğduğunda göğüs ucum yoktu emziremedim mama verip uyuttuk hastanede. O uyurken silikon göğüs ucu aldı eşim. Onu kullanıp öyle emzirmeye başladım. Ama öyle kötü yara yaptı ki daha ilk geceden. Sürekli yaralarla boğuştum günlerce. Sonrasında da sütüm az stresi yaşadım hep. Biliyorum nerdeyse herkeste aynı durum var ama bende de böyle bir etki bıraktı. Çok istiyorum severek isteyerek emzirmeyi ama olmuyor özellikle son zamanlarda hiç çekemiyorum. Gündüz yine neyse o kadar değil ama geceleri uyku arasında yarım yamalak emdiği için o gıdıklanma kaşınma hissine dayanamıyorum. Memeden kesmek istiyorum ama oğlum aşırı düşkün ona da kıyamıyorum. Sanmayın ki ona bağlı değilim. Birbirimize çok da bağlıyız, zaten anne bebek arasındaki bağı sadece emzirmeye bağlayanları da hiç anlamıyorum. Sonuç olarak akıl istiyorum. Biliyorum çoğunuz benim gibi değilsiniz o yüzden tekrar buraya ben öyle değilim çok seviyorum yazmanıza gerek yok. Beni anlayıp da akıl vermek isteyenler yardımcı olursa çok sevinirim. Psikolojik destek almayı bile düşünüyorum bu konuda