Yasanixxx İyi Aksamlar bayanlar 1 yaşında kızım var 2 haftaya yakındır hasta salgın hastalıklarındn dolayı bir haftadir da antibiyotik kullanıyorum 2 gündür ishal napabilirim bugün yarım saate bir bez değiştiriyorum 🙄🙄
Babyalina Yasanixxx antibiyotik kullanırken oluyor malesef. Bırakmadıkçada düzelmiyor ama probiyotiğe başlayabilirsiniz
annekuzusuuuu Yasanixxx Benim oğlum da antibiyotikten sonra ishal oldu doktorumuz probiyotik damla verdi toz saşe ilaç aldık içeceğine karıştırıp icirdim anında etki etti ama bunları en son yaptık ilk olarak bize muz yoğurt pirinç lapası nar suyu yedirin dedi biz bunlara rağmen geçmedi çocuğumun parçalarından akıyordu bezden taşıp öyle söyleyim yani en son probiyotik damla ve toz ilacı aldım anında kesildi geçmiş olsun
Fitifiti Yasanixxx Antibiyotik kullandığınız için ishal oldunuz,bağırsak mikrobiyatanız bozuldu. Mutlaka probiyotik kullanmalısınız
Cigdemino Doktorunuz antibiyotikle beraber kullanmanız için probiyotik vermedi mi doktorunuz? Özellikle antibiyotik kullanılıyorsa en az 2 ay probiyotik öneriyor doktorlar bağırsaklar için. İsterseniz probiyotik başlayın faydası olur inşallah