BalKizimElisam Selam kızlar; Sizlere bir şey danışmak istiyorum.Leslie sporunu yaparken korse giyilir mi? Yani daha iyi terletir diye düşünüyorum. Sizce öyle olur mu? Zayiflamaya karar verdim umarim işe yarar.☺
Humeyra1 BalKizimElisam hareketleri yaparken zorlanabilirsiniz fakat yaptıktan sonra gün içinde takiyordum ben ve ciddi toparlıyor incelmeye yardım ediyor
Ebrararin BalKizimElisam korse yerine termal sauna takim alın zayıflamanın tadına varın derim 23 kilo vermiş biri olarak tavsiyem leslie öle verdim bu arada
Humeyra1 BalKizimElisam tabi tabi.. gün içinde 4-6 saat fln takabilirsiniz. Fazlasını pek onermiyorlar
DefneRana3881 Ebrararin poşet bağlayın ozamn bir arkadşım yapıyırdu oda çok işe yarıyor acayip terletiyor. Bu arada benim bahsettiğim takımda trendyoldan 80 tl ye almıştm
Ebrararin BalKizimElisam canım ben 150 ye orijinalini almıştım simdi doğumdan sonra bidaha kullancam butceni zorlamazsa orijinal almanı tavsiye ederim kullanılıyor çünkü poşet evet ama bekarken çok denedim kayıyor zırt birt onla ugrasamiyorum
BalKizimElisam Ebrararin trendyoldan baktim aynen dedigin gibi o fiyatta. Bakalm alirim insallah bi gun. Tesekkur ederim yardimci oldugun icin.😍🌷
Ebrararin BalKizimElisam rica ederim ben faydasını çok gördüm aciksan giy çık dışarı kapalıysa evde giy gez spor yap 1 yerine 5 terle ödem dahi atıyor