Sultanyldzz Merhaba arkadaşlar bebeğim daha 2 günlük ilk gün çok güzel emiyordu dün geceden beri memeyi tutmuyor aç kalmasın diye mama vermeye başladım yüzününde sanki hafif sarılık var ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
DefneRana3881 Sultanyldzz sürekli emzirin işinizi gücünüzü bırakın ve memeden çekmeyin nerdeyse. Uyanmadığında hafif orasını burasını gıdıklayın ayaklarıyla oynayın bezini açın şekeri düşerse çok hafif ıslak ellerinizle dokunun ama sürekli emzirin
MeryemDuha Sultanyldzz bol bol emzirmeniz gerekiyor. Sürekli uyku hali normal ama ne yapıp edip emzirin. Bizimse sarılığımız oldu. Bir de hastaneye gidip sarılık ölçümüde muhakkak yaptırın.
NinovaLemi Sultanyldzz devamlı meme ver, uyandır saat başı. Senin sütun de gitmesin boş yere. Gerekirse ıslak mendille ayaklarına poposuna degdir. Emerken çenesine yanağına dokun emmeye devam etsin
cemre_-34 Sultanyldzz 1 saate düşürün ne kadar sık emerse o kadar iyi suyun yetmezse bile 1 saat arayla mama da ver fark etmiyor yeterki doğur karnını uyanmazsa da altını değistir soyar gbi uyanır geceleri hele muhakak emzir
MeryemDuha Sultanyldzz banala emzirmen iki saati geçmesin demişlerdi. Ben her fırsatta göğsüme taktım. Yani bazen bir saat bazen belkide daha az bir sürede zaten bebek emdikçe senin sütünde gelecek. Sütün sana göre azsada ben Laktamax diye bitkisel bir kapsül kullanıyorum bende baya etkili oluyor. İnşallah sağlıkla atlatırsınız🤲
ttugceymenn Sultanyldzz Sütünüz yetmiyorsa mutlaka mama takviyesi yapın biz hastanede yattık o kadar pişmanım ki mama ile desteklemediğim için önce emzirin arkasına mama verin ama biberon ile değil enjektör kullanın
Deryaci Sultanyldzz canım neden mama verdin hemen hapma zorla alır emzirme danışmanı destek al lütfen mama sığınma benim çocuğum 1 ay yakın sarılık oldu bir kere vermedim mama dayandım geçti sütümde böylece arttı oda emdi olmadı sağ kaşıkla ver
Almilam07 Sultanyldzz mama vermemeye calis memeyi tutması için ugras canim ne kadar ederse o kadar iyi sarıldıkta
Vrl Sultanyldzz emzirdikten sonra kalan sütü sağ mamadan ziyade onu vermeye çalış zaten midesi küçücük sıkıştığın yerde verirsin mamayı
symyldrm Sultanyldzz Sarılık gözlerde başlar gözlerde biter diye birşey okumuştum göz rengine dikkat edin midesi zaten ilk zamanlar kiraz büyüklüğünde oluyormuş gerekirse sağıp kaşıkla verin bende öyle yapmıştım göğüs ucunu şırıngayı kesip çıkarıyorlar göğüse takilan uçlardan da alabilirsiniz pes etmeyin