Sedasmsk 4 aylik kizim var Herseye kızıyor neredeyse canı sıkılınca bazen emerken kıpkırmızı oluyo kendini sıktığı için uyuturken bile kendi dilinde söylenip kızıyor 😂 bebeği benim gibi olan var mı 😊
KahveliAnnee Sedasmsk benimkide öyle az daha acik konuş anlaşalım hanfendi diyorum 😂😂😂 6 aydan sonra düzeliyor bir tık o da çok az yani kötünün iyisi diyim 😂
1PrensAnnesiiiii Sedasmsk benim oğlumda aynı 5 aylık olduk şimdi ama 🤭 doğduğu günden beri kaşları hep catiktir nadir Güler 🤣
minikmelegimmmm Sedasmsk benımkı de cok cıddı zor güldürüyoruz bana babasına arada gülüyor ama yabancılara hıc gülmüyor nerdeyse herkes suratsız dıyor kızıma 😃 mizacı boyle sanırım arkadasımın bebegı var mesela cok güleç tamamen bebege bağlı 🥰
Sedasmsk 1PrensAnnesiiiii benim kızım güler ama çok kızıyor 😂 yakında babanla birbirinize kızarsiniz artik karşılıklı diyorum eşimde sinirlenir ufacık şeye çünkü 😂
KahveliAnnee DamlaDorukhan korkup almazlar bu sefer dursun büyütelim düşünürüz belki temizlik yaptırır evlendirmem ceza olarak kül kedisi yapacağım Allah izin verirse 😂😂😂
Hopesmom Benim kızım da öyle 8aylik şuan 6.aydan sonra başladı istediği bir şey olmayınca yumruklarını sıkıp bağırıyor 😄😄 normalde çok güler neşeli bir bebek ama inat ettiği zaman birden değişiyor 😄😄
Sedasmsk Hopesmom hahaha ne değişikler yaa evet birde ellerini yumruk yapıp sıkıyor dogru 😂😂 bu aylarda şimdiden bu sinir düşünemiyorum 😂😂
Sedasmsk 1PrensAnnesiiiii kuzenim çocuğu öyleydi daha yeni doğmuş resminde kasları catmis sert bakmisti 😂